ANNONS

Lördag hemma

/

Vi har varit ute idag en sväng men mest har vi varit hemma och spelat spel. Vi har spelat schack och mastermind mest. Både barnen tycker om när de får klura. Det är en riktig hjärngympa och jag tycker det är bra att spela med vanliga spel som konstrast till allt de spelar på sin telefon. Jag har ingen viss skärmtid för barnen och har aldrig haft, så länge de pysslar, är ute och gör andra saker så är det okej.

D0F4975E-26B9-4B4C-B5D8-DA979D174BC1

Gos efter frukost

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Mastermind är nog mitt favoritspel.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Till middag blev det en kulinarisk resa .. Nej det blev pasta med köttbullar till hela familjen. Ingen kul lördagsrätt kanske men alla tycker att det är gott. Nu däremot blir det lördagsmys med en bra film! Hoppas att ni har haft en fin lördag! Kram.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

D2

/

Igår hade jag ett samtal på scen i Kistamässan. Det var en mässa om företagande och jag var inbjuden att prata om min resa. Det var cirka 300 personer i publiken och det var riktigt roligt. Det var ju ett tag sedan jag gjorde denna typ av framträdande. Okej, i Lund och Malmö i veckan då men innan det har det ju varit Coronarestriktioner.

Processed with VSCO with b1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Innan publiken kom!

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Kul att vara på scen igen, nästa gång är på torsdag i Jönköping. Under eftermiddagen följde en norsk journalist mig för att göra en intervju till den norska finanstidningen D2. De följde även med mig idag. Det blev en två timmars intervju och en massa bilder.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Inte varje dag jag blir fotad av en sådan här kamera! Plåtningen gick bra men tog hela dagen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efteråt var jag förbi Bindefeld en snabbis och stämde av med Filip som jag jobbar med. De har en hel vägg med mig på kontoret! Det är en del av den press jag har fått efter boken. Himla kul.

När vi var klara så mötte jag upp Paul och åkte och hämtade barnen. Vi åkte till Coop direkt och helghandlade. Det blev en massa gott från charken till frukosten imorgon och tacos till ikväll. Och så popcorn och lite choklad till fredagsmys. Jag ska strax sminka av mig och byta om innan jag lagar mat. Det är så skönt att lufsa runt i mjukiskläder, sätta på någon bra musik och göra tacos med barnen. Sedan blir det garanterat en julfilm. Igår såg vi filmen ”Jakten på julen” på Netflix och den rekommenderas!

Helgen som väntar är väldigt lugn, på söndag ska vi julbaka ute på Sheilas lantställe. Det ser vi fram emot. Vi hörs imorgon! Kram.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Julklappar!

/

I samarbete med Löwengrip

Unna dig själv samtidigt som du fixar julklapparna. Just nu har Löwengrip ett toppenerbjudande där du får två hudvårdsprodukter från premiumserien Skin Reboot till ett värde av 840 kr som gåva vid alla köp över 500 kr från Lowengrip.com. Du får rengöringsoljan Skin Reboot – Cleansing Oil och ansiktskrämen 24Hour Cream som återfuktar, slätar ut och förbättrar cellförnyelsen som extra gåvor.

D5DB5227-39CF-4A6B-B0C2-3C546AAF97EB

Produkterna är fulla av aktiva ingredienser som syntetiskt ormelixir (givetvis 100% veganskt), exfolierande ananasenzym och uppstramande peptider. Dina gåvor läggs automatiskt till i varukorgen vid köp över 500 kr, ingen kod behövs och det är först till kvarn som gäller.
Varför inte passa på att testa Löwengrips nya volymserie Level Up – Volumizing om du inte redan gjort det?

D69CA184-55EE-48FE-9B53-3E51F9AC449B

Löwengrips nya volymserie Level Up består av Volumizing Shampoo, Volumizing Conditioner och Volumizing Lotion. Jag tipsade om serien för ett par veckor sedan och den sålde slut direkt efter lanseringen. Nu finns produkterna att beställa! Så roligt att vi är så många som hittat en ny favoritserie. Personligen älskar jag kombinationen av maximal volym och mjuka, återfuktade längder helt utan strävhet. Erbjudandet gäller vid alla köp över 500 kr så klicka hem dina favoritprodukter eller julklappar idag för att få två fina gåvor på köpet. In på Lowengrip.com!

I betalt samarbete med Löwengrip

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00