ANNONS

Ny klocka!

/

Idag har jag struttat runt på möten runt om i stan på förmiddagen och på eftermiddagen så satt jag med Rebecka och skrev på boken. Vi har skrivit 500 000 tecken nu vilket är ungefär 350 boksidor. Det börjar bli en bok!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens outfit, min första designväska som jag köpte fick ut och lufta sig lite.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har en ny klocka! En Omega Aqua Terra med diamanter runt om. Den är så fin! Kul att kunna variera sig lite. Efter att vi hade plockat barnen så åkte vi och hämtade ut en Jaguar. Jag har nämligen ett samarbete med dom framöver. Så himla roligt, vi älskade den direkt. Därefter blev det middag hela gänget längs ute på Lidingö.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Glad pojkvän och glada barn. Jag älskar min lilla familj. Imorgon går Sally sin sista förskoledag (herregud!) och sedan flyttar vi ut till Pauls mammas lantställe fram till på måndag. Det ska bli väldigt härligt!

Kram på er.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Sista veckan för barnen

/

Idag har varit en bra dag. Jag har fotat ett samarbete, haft ett teams-möte gällande ett annat samarbete. Jag har tränat med min PT Boris och så var vi ute med båten på eftermiddagen för att äta middag i skärgården. Barnen tycker att det är så roligt att få åka ut med båten, det är verkligen en lyx att Paul har den. Pauls båt ligger vid en brygga vid hans hus här på Lidingö så det är smidigt att ta sig ut. Vi bor hos mig men han har fortfarande inte sålt sitt hus, värdena på hus ökar hela tiden så han vill ha kvar det ett tag till. Det är ingen stress.

Jag bar en topp från Chiquelle idag:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Och shorts från Bondelid. Solglasögonen kommer ifrån Chloé.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var ett så himla fint ljus ute när vi skulle hem. Barnen fick somna lite senare men det gör inget för denna vecka är barnens sista innan sommarlovet. Gillis slutar redan imorgon för hans fritids är stängt på fredag och Sally slutar från sin förskola på fredag. Trots att det är roligt att hon börjar i förskoleklass så är det sorgligt att lämna förskolan. Hon har gått där sedan hon var ett år och jag älskar personalen. Jag kommer att sakna förskolan mycket. Det som är bra är att hennes närmsta vänner börjar i samma klass som henne efter sommarlovet. Det känns tryggt. Och så har hon ju Gillis där. Min första chock när Gillis skulle börja förskoleklass i en skola, var att det inte fanns något stängsel runt. Inte för att mina barn skulle dra iväg, de är alldeles för lydiga för det. Men ändå! Så stort!

Sally har väntat länge på förskoleklassen så det kommer att bli hur bra som helst. Och tänk att Gillis börjar 2:an, vad hände!

Nu väntar The rain på Netflix! Kram

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tre favoriter

/

Ännu en dag som inte går till historien, jag har mest varit hemma och haft två teamsmöten och suttit med kapitel som kommit tillbaka från förlaget, alltså deras feedback. Men mer än så har det inte varit. Och istället för att tjata om det så tänkte jag ge er några skönhetstips!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är ju midsommar nästa vecka (jag ska till Båstad med Paul) och då vill jag ha lite färg på kroppen, jag har testat många brun utan sol genom åren och denna tycker jag är bäst. Man får en sån himla fin färg av den. Det är ett skum som du applicerar på kroppen och smörjer in som en body lotion, superenkelt. Den kladdar inte heller efter. Jag brukar smörja in och gå och lägga mig efter, det fungerar hur bra som helst och sängen blir inte brun. Dessutom passar den oss som har känslig hud, det är inte lätt att hitta. Ni hittar den här.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Denna produkt var det faktiskt en av er som tipsade mig om. Jag använde den massor i Portugal. Det är en ansiktsmist med SPF i som du kan använda över smink. Jag smörjer alltid in mig med SPF på morgonen men under dagen så bättrar jag sällan på eftersom jag har smink på mig, men nu kan jag alltså göra det.

Hur bra som helst!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Och sist ut är detta löspuder från Laura Mercier. Varför jag älskar denna är för att den är utjämnade på huden. Min acneärr syns mindre när jag har pudret på mig. Dessutom håller den sminket på plats hela dagen. Så himla bra.

Ni hittar den här. 

Nu ska jag lata mig och steka på (fryst) pyttipanna till middag, med ägg och rödbetor blir det faktiskt väldigt gott. Kram

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00