ANNONS

The one

/

Idag började jag nysta i något som kan bli mitt nästa bolag. Jag har kommit på en massa ideér som inte blivit något utav det senaste året men det är ju så det är, idéerna måste marineras och sedan tryck-testas på olika sätt. Det kan vara mot vänner, experter, en marknad etc. Hittills så tickar denna idé in många boxar av det som jag söker, men framför allt så hade jag drivit det med passion och det är de viktigaste. Om några veckor kan jag nog få till en budget över hur allt skulle se ut ekonomiskt och då kan jag ta beslut därefter, det måste ju gå att göra lönsamt annars är det bara en hobby.

Håll tummarna för mig, jag behöver hitta ”the one” igen. Få kära ner mig totalt i ett företag och få lägga min själ i något. Hur som helst efter att jag hade suttit med två experter hela förmiddagen så åkte jag in till stan och tränade, sedan hämtade jag barnen lite tidigare. Gillis kompis följde med hem så vi gick iväg och åt pizza när det blev middagstid. Efter maten kom två grannbarn över så det var fem barn som busade runt här i trädgården, så otroligt idylliskt. Nu har alla barn gått hem, mina barn myser i soffan och jag ska ta en dusch och lägga mig och läsa när barnen har somnat. Paul är iväg och grejar med sitt hus, det är en del som ska fixas inför försäljning.

Just det jag klickade hem denna förra veckan:

Processed with VSCO with au1 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

app006prod

Visst är denna strandväska så fin?

Vi hörs imorgon! 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

En ny idé!

/

Paul och jag sov ut till nio idag, vi åt långfrukost och sedan simmade Paul i poolen medan jag låg och läste. Mysig söndagsförmiddag. Vid klockan ett skulle jag iväg på promenad och lunch med bästa Stina.

Processed with VSCO with 5 preset

Foto: PAUL SUNDVIK

Idag var jag klädd i det här, jacka här, topp här och jeans här.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Stina och jag promenerade till Broms vid Karlaplan. Så mysigt ställe.

Processed with VSCO with 4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem bytte jag om till en söndagsoutfit och gjorde mjuka lockar som jag kammade ut för vi skulle iväg på en middag. Skorna hittar ni här. Innan vi åkte hem hann vi förbi Pauls morbror, kul att få träffa fler i Paul släkt. Imorgon väntar en rolig dag, jag har nämligen kommit på en ny bolagsidé (äntligen!) som jag måste få trycktesta så jag ska träffa några som är expert inom det området. Jag kan vara något på spåren om jag har tur. Såklart kan jag inte berätta något nu men det känns i alla fall väldigt roligt. Jag behöver ha något att göra om dagarna, jag har saknat att driva bolag. Samtidigt har det varit nyttigt för mig att ha tagit det lugnt i 1,5 år. Tänk att det var 1,5 år sedan jag sålde Löwengrip. Tiden går så fort. Idag saknar jag inte längre företaget, men det tog tid. Jag är otroligt tacksam över alla lärdomar som jag fick genom att driva ett skönhetsbolag i sju år. Allt detta tar jag med mig till nästa resa.

… Och kanske är det den jag påbörjar imorgon.

Spännande :- )

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Spesso & Bockholmen

/

Igår var Paul och jag ute på en fredagsdejt. Jag hade klätt mig i mina favoritfärger, nämligen vitt och beige:

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Jacka härifrån, kjol stylein, skor mango och väska Bottega Veneta.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Brillor från Valentino. Tänk att jag firar ett år med honom den 6 juni! Tiden med Paul har gått så himla fort. Vi har haft så otroligt roligt varenda dag tillsammans.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Stockholm har fått två tre nya restauranger på den senaste tiden, Astoria, Spesso och Villa Dagmar. Astoria som vi åt på i torsdags var bland det bästa jag har ätit i Stockholm efter Mathias Dahlgrens matbaren (och Franzén såklart). Spesso låg på tolfte våningen så utsikten är helt fantastisk. Det serverades supergod italiensk mat.

Imorse när vi vaknade skulle Paul hem till sig för att röja inför en försäljning så jag messade Andra och frågade om en brunch.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Min jacka kommer härifrån, jeans från Massimo Dutti och skor från Tiger.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Andra! Vi åt varsin hamburgare på Bockholmen och en tryffel till efterrätt, kaffet drack vi dock här nere vid vattnet:

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Så vackert! Vissa av er minns säkert att Odd och jag hade bröllopsfesten på Bockholmen när vi gifte oss 2013.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det är så gulligt där. När vi var klara åkte jag in till stan igen för att hämta upp ett par padel-skor som jag hade lagt undan:

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Visst var det fint med helvita? Efter det så unnande jag mig en stund hos Rapide Bror lash bar inne på NK …

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Där jag trådade och färgade mina bryn (de blir alltid lite för mörka i början). Skönt att slippa måla. När jag satt där fick jag världens mensvärk så jag åkte hem och la mig på soffan och tog en alvedon. Egentligen skulle Paul och jag ha ätit ute med hans vänner men han fick gå utan mig, supertrist. Jag har fortfarande ont så jag ska lägga mig och vila strax med en bok men jag ville uppdatera er. Typiskt det där med mensvärk, vissa av oss har det värre än andra. Ja ja, det går över. Hoppas att ni har haft en fin lördag. Kram!

42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00