ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Lång men kul dag

/

Nu är jag trött. Jag har filmat sedan i förmiddags och blev klar vid sex. Då åkte barnen, jag och Paul till Lidingös kvarterskrog och åt middag. Efter det var det hem och städa inför morgondagens kampanjplåtning här hemma, nattade vid halv nio och hade ett samtal på Club House 21.15. Samtalet hette ”skrivarliv” – Jag och min medförfattare Rebecka avslöjade att det är vi som jobbar tillsammans. Rebecca heter Rebecka Edgren Alden och är en känd däckarförfattare. Nu har jag varit i gång i tolv timmar så det är dags att sova.

Processed with VSCO with 4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Min favorit-vindjacka från Röhnisch 

Från en scen under inspelningen idag. Jag blev filmad med en drönare medan jag sprang.

Processed with VSCO with 5 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Skål med lilla familjen. Vi firade att filmdagen hade gått bra och att Sally hade tappat sin första tand. Tandfen har precis lagt i en tia i glaset så jag hoppas att hon blir glad imorgon.

Natti!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Vår tisdag

/

Klockan ringde sju imorse, jag klev upp, väckte barnen och så åt vi gröt till frukost tillsammans, när klockan var åtta så gick jag och gjorde mig inför dagen och sedan lämnade vi Sally på förskolan strax innan nio. Gillis ska gå till skolan på torsdag, då har det gått en vecka sedan han opererade bort halsmandlarna. Efter lämningen kom Rebecka över, vi satte oss och skrev på boken fram till lunch. Vi har ett himla skrivflyt just nu, himla roligt. Jag skriver utkasten, vi bollar och hon renskriver.

Vid tolv åkte Gillis och jag till ett café här på Lidingö för att äta lunch, alltid mysigt att få egentid med ett barn. Nu har jag strax ett e-möte med Bonnier, min blogg ligger på deras plattform. Efter det kommer Sheila hit och ska spela in podden. Sedan blir det barnmys.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

0FA5CFCE-C239-460D-B734-69AB88D79472

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Mysiga inomhusballerinas från Flattered. Du hittar dom här!

Vi hörs imorgon!

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Kläder genom tiderna

/

Idag fick mina barn följa med mig till jobbet, jag skulle medverka i Efter Tio med Malou tillsammans med Sheila. Vi skulle prata om vår podd Isabella söker Sheila då det var tema vänskap där. Gillis och Sally tyckte att det var så spännande att få se hur studion såg ut. När det var dags för sändning fick de mumsa på russin och titta på oss utanför i ett rum i 20 minuter. Det gick hur bra som helst. Barnen är så vana att hänga mig på saker, ibland har jag inget val än att ta med dom. Men jag ser faktiskt bara positivt på det, barnen blir sociala varelser .

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det var Sheilas första medverkan i tv, direktsändning dessutom. Hon var helt fantastiskt duktig och sken igenom rutan.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem bytte jag kläder och tog av mig min make up. Så skönt. Efter det har barnen och jag bara varit hemma och myst. Ritat, lekt talang och sett på film. På tal om kläder… Titta här..

3C62E5B4-0C0A-481B-B754-1CC27D6BE79D

6ED4C032-53A7-4A30-94B7-1304747D0DBC

Klick gjorde en ”här är din outfit” med mig för ett tag sedan. Den värsta är ju den med blå kjol. Hur tänkte jag?! Jag försöker, de sista åren att klä mig så klassiskt som det går så att när jag i framtiden får ”det här är din outfit” så ska jag känna att det kändes rätt ändå. Likadant med min kommande bröllopsklänning (hint hint Paul) får också bli väldigt enkel/klassisk. Eller alltså jag klär mig inte bara så för framtidens bilders skull utan för att jag trivs i det. Jag känner mig helt fel i modeplagg.

9456cc8258bc49819b9d118f46bb1cc1

Här är jag i vår, minus gympadojor. Inte min grej.

Nu ska jag fortsätta pinteresta vår-plagg, kul!

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00