ANNONS

Svår ålder

/

Det är så mysigt att ha barnen hemma igen. Igår lagade vi lax i ugn och åt glass till efterrätt, barnen dukade och sedan satt vi länge och pratade. Det är mycket snack om Sally och Gillis kompisrelationer nu, vem som har gjort vad, vem som är kär i vem. Det är så roligt att lyssna. Barnen är i olika faser just nu från att alltid har varit väldigt lika (det är 17 månader i mellan dom). Gillis har ”dragit iväg” och blivit stor kille. Han säger till när han vill gå och lägga sig (alltid åtta, han är noga av sig med allt), han lägger mycket tid på sina läxor och umgås själv med sina kompisar. Sally däremot har kommit i någon ny trotsålder från ingenstans (!). Hon blir sex år i april, kanske glömmer jag bort att hon inte är så stor. Från att ha varit världens gladaste tjej jämt så får hon plötsligt utbrott bara sådär. Hon kan vägra att klä på sig overallen på morgonen eller så kan hon bara stanna längs vägen och vägra gå mer. Precis som ett småbarn. Hör det till åldern kanske? Dock kan jag aldrig minnas att Gillis någonsin har haft utbrott.

Efter en ”tuff dag” med mycket utbrott från hennes sida är jag alltid gråtig på kvällen och känner mig som en dålig mamma. Det är en hemsk känsla när man känner att man gör allt.

Är det någon som känner igen sig?

407B421F-87A1-48CA-A5E9-4BCD090EBC16

… Men oftast är hon en väldigt glad tjej :- )

Efter min krasch har jag kommit mycket närmare mina barn. Vi har inga anställda hemma, inga nannys. jag har inga telefonmöten på kvällarna eller är stressad när de inte somnar. Istället har vi en massa fin kvalitetstid och jag har orken att vara en närvarande mamma. Tack vare det kommer jag alltid vara tacksam för att livet inte blev som jag hade trott. <3

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vän sökes:

/

Det var flera år sedan jag hade ett sådant här inlägg så nu är det dags igen. Jag berättade just i mitt förra inlägg att jag hade hittat en ny vän och nu är det er tur. Kanske vill du dra vagn med en också nybliven mamma i vår, kanske har du precis flyttat till en ny stad, kanske har du precis lämnat en relation och känner dig ensam. Många av oss känner oss väldigt ensamma och behöver just fler vänner.

Det är superenkelt, skriv som en kontaktannons, vem du är, vad du gillar att göra, var du bor etc. Ju mer detaljerat desto bättre. Släng iväg din email eller kanske din instagram och vänta på svar. Förra gången var det flera av er som faktiskt hittade en ny bästa vän. Så roligt!

Processed with VSCO with ih5 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Så klura på kontaktannonsen och skicka in:- )

94
812

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Semelstart

/

Igår åt jag min första semla för i år. Jag älskar semlor och jag brukar försöka testa några olika varje säsong. Tösses vinner ju jämt enligt mig men i år kanske vi får en annan vinnare. På min lista så ska jag testa Lillebrors, Tösses och Mr Cake och igår blev det Mr Cake. Kanske blir det fler tester … Risken är rätt stor :- )

1C71C843-E967-4D26-BB8A-C9E9FDB56BD5

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Mr Cakes semla hade ett fantastiskt fluffigt bröd (inget torrt kompakt alls), bitar i mandelmassan som jag älskar, samt ganska mycket mandelmassa. Grädden var dock inget speciellt. Den får 4 av 5.

ABE3C3FA-C96F-4A68-B0F2-2054A10696CD

Jag har en semeltestar-vän som heter Stina. Stina lärde jag känna när jag skulle sy upp en scarf till Paul när han fyllde år i oktober. Efter det blev vi kompisar. Vi tog en fikadejt hos henne, en lunch på stan, vinkväll på en vinbar, thanksgivings-middag och så svisch hade jag en ny person i mitt liv. Det är så himla svårt att träffa vänner i vuxen ålder, ännu svårare som offentlig, därför är jag så tacksam över att hon kom in i mitt liv. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan hade jag ett hitta-vänner-inlägg. Jag kommer med ett sådant inlägg alldeles strax här på bloggen, där kan ni också söka en ny kompis :- )

12
626

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00