ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Kärlek i skärgården

/

Jag fick denna bild skickad till mig, visst är den fin?

Här ser man verkligen hur vacker klänningen är. Det hade lika gärna kunnat vara en Dior Vintage.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi var inte hemma länge i Stockholm speciellt länge efter att vi kom från Göteborg. Men jag hann träna imorse och fota denna lampa som jag är så kär i. Den är ifrån Fritz Hansen och finns i en begränsad upplaga. Ni hittar den här!

Copyright 2023. All rights reserved.

Passar även på att länka till mina favorittofflor

Copyright 2023. All rights reserved.

Tofflorna fick följa med i packningen idag när vi tog båten ut i skärgården. Vi ska sova två nätter på den lilla ön som vi gillar att vara på. Jag köpte med mig helt nybakade bullar som färdsnacks, de var fortfarande ljumna.

Copyright 2023. All rights reserved.

För mig är det väldigt mycket kärlek när vi åker båt, för det var ju så vi träffades. Jag får alltid en flashback när vi sitter bredvid varandra och Paul kör. Jag minns känslan som sa att ”vi hör ihop” så tydligt. Det är vi, och det har varit så naturligt sedan dag ett.

När vi hade träffades tre dagar i rad och jag hade sovit hos Paul för första gången så sa jag efter frukost att ”jag åker väl hem då”. Och Paul svarade ”Varför då?”. ”Jag behöver ju duscha, byta om och sånt”.  Paul svarade igen ”Jaha, men gör det då så kan du ju komma tillbaka sen?”. Efter det skiljdes vi aldrig åt :- )

När det är lätt så är det rätt (bästa ordspråket).

Jag måste bara slänga in denna bild från ingenstans. Den dök upp i min mobil, tror att det är en bild från Hänt Extra. På denna bild ser man så tydligt hur Paul är min människa, min andra halva <3

Jag är så tacksam över att få uppleva det.

Copyright 2023. All rights reserved.

Tillbaka till lördagen; jag körde också båt!

Copyright 2023. All rights reserved.

Happy place. Simmade i två minuter men sedan blev det panikkallt.

Copyright 2023. All rights reserved.

Nu ska jag läsa nya boken om Elon Musk. Den är nästan 800 sidor lång så det blir mitt nöje de kommande veckorna….. Nej men jag har en intern deadline med mig själv på två veckor. Jag har så många andra böcker som står ”på kö”.

Kram!

13

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00