ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äppelkaka utan äpplen

/

Igår efter att jag hade bloggat om min inre harmoni så ville jag fortsätta i samma anda resten av kvällen så jag bestämde mig för att baka en äppelkaka. Jag kan räkna gångerna som jag har gjort en paj i mitt liv men detta recept var en äppelkaka så det var helt nytt. Vid åtta på kvällen så fick jag feeling, jag stod där stolt och grejade och kände mig som världens husmor. Sally skulle nämligen ha picknick idag med klassen så det kändes passande.

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag var verkligen stolt när den kom ut ur ugnen. 175 grader i 45 minuter längst ner. Det doftade jättegott och äppelkakan såg så frasigt god ut.

MEN

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag glömde helt att stoppa ner ÄPPLEN. Jag insåg att jag använde ett halvt äpple när det egentligen skulle ha varit fyra. Jag måste ha tänkt på något annat. Hur kan man glömma äpplen när det är en äppelkaka? Dessutom skulle jag nog ökat mandelmassan och smöret för det smakade ingenting. Äppelkakan blev alltså som en sockerkaka. Däremot hällde jag i havssalt trots att det inte stod i receptet och det var en bra idé.

Klockan hade hunnit bli 21.30 där jag dukade upp kvällsfika för alla med vaniljsås till. Men oj vilken besvikelse. Alla i familjen sa dock att det var gott ändå. Jag har en fin hejarklack.

Jaja, det är bara att försöka igen! Nästa gång ska jag inte missa äpplena i äppelkakan..

Just det! Jag är med i ett nytt avsnitt av Framgångspodden. Klicka här om ni vill lyssna. Finns även på Spotify. 

Kram!

16

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00