ANNONS
Integritet på Tailsweep

En riktig snackig dag

/

Jag har haft en riktig podd-dag idag! Först träffade jag Anna på Acast och spelade in Fint, fult och pengar. Det blev mest kultursnack idag. Jag är lite trött på AI-nyheter så jag har det på paus. Efteråt åt vi råbiff och pommes på Sturehof.  Jag hade ingen aning om att restaurangen har en innergård?

Copyright 2023. All rights reserved.

Vackra Anna och bebis. Så himla smidigt med bärsjal och kunna äta samtidigt. Får jag barn igen så ska jag också göra så.

Copyright 2023. All rights reserved.


Efter lunchen spelade jag in Isabella Söker Sheila på Sheilas kontor vid Slottsbacken. Det blev ett bra avsnitt! Jag har kämpat med mensvärk hela dagen och nu 22.00 kastar jag in handduken. Städning, tvätt och mail får vänta eller så Paul får fixa. Jag har lärt mig att Paul städar mer när jag bara lämnar köket och går (efter att jag har handlat och lagat mat) än om jag frågar om inte han kan ordna efteråt. Män…

Nu ska jag lägga mig raklång resten av kvällen och lyssna på en ljudbok.

Kram!

30
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00