ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Vandring i sex timmar

/

Vissa människor är så bra på att välja frukost när de bor på hotell. Allt ser så aptitligt ut, titta på Sheilas tallrik…

Copyright 2023. All rights reserved.

Och titta på min! Smörgås, pålägg, fil & müsli och ett ägg. Och det ser fruktansvärt trist ut. Jag sa till Sheila att min frukosttallrik ser exakt likadan ut som om man är inlagd på ett sjukhus.

Copyright 2023. All rights reserved.

Peppade på vandring

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi gick i sex timmar idag, helt otroligt härligt. Vi fick skjuts norr ut mot Djupvik och sedan gick vi tillbaka. Jag tror att det blev 3 mil. Dock höll det på att bli kortvarigt för ni ser stupet på bilden? Jag höll på att trilla ner men lyckades parera upp mig igen, puh….

Jag läste någonstans att det är många influencers som har dött när de ska ta en bild eller spela in ett klipp. Framför allt vid stup. Så hemskt.

Copyright 2023. All rights reserved.

Naturen är helt magisk. Visst ser det ut som att det går en tvättlina ovanför horisonten? Men linjen är horisonten.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi njöt av omgivningen och vädret. 21 grader, sol och vindstilla. Vi gick på så mycket olika underlag också. Grus, sten, gräs och sandstrand.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi började gå vid 10.00 och vid 13.00 åt vi lunch och fikade. Hotell Borgholm hade packat en matsäck till oss. Sallad, äppeljuice, kolakakor och bullar.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi tog av oss skorna och njöt av solen

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag trodde faktiskt att sex timmars vandring skulle vara extremt jobbigt och att fötterna och benen skulle börja strejka. Men vi pratade så mycket att tiden svischade förbi. Vandringen blev inte ens en ansträngning. Det hade jag aldrig trott. Stelheten i kroppen kändes dock när vi åt middag, då smög den sig på. Får ser om stelheten i kroppen blir värre imorgon. Eller bättre?

Copyright 2023. All rights reserved.

När klockan var kvart över fyra så var vi tillbaka vid hotellet. Vi hoppade direkt in i bilen och körde till Paradisverkstaden på Öland. Det är en stor butik som säljer mycket keramik som de tillverkar själva. Vi var där en kvart innan de stängde men jag hann köpa denna:

Copyright 2023. All rights reserved.

Fat till en ljusstake. Jag blev helt förälskad i det. Är ni på Öland så är det verkligen värt ett besök dit.

Copyright 2023. All rights reserved.

Vi svirade om till middagskläder senare. Min klänning är på rea och är härifrån. Och klackarna här. Ser ni min hals förresten? Jag råkade bränna mig trots spf. Jag som alltid är så noga…

Copyright 2023. All rights reserved.

Ikväll åt vi en avsmakningsmeny på Hotell Borgholm. Allt var väldigt gott och det är extra roligt att få äta rätterna när alla färska kryddor är ifrån hotellets trädgård. Jag kan verkligen rekommendera Hotell Borgholm. Ett av de mest mysiga hotellen på länge!

Copyright 2023. All rights reserved.

Så underbart fotografi

Copyright 2023. All rights reserved.

Mina anklar blev jättesvullna under vandringen men det var inget som kändes eller gjorde ont under tiden. Men under kvällen la sig svullnaden lite. Nu är Shiela och jag mätta och supertrötta.

Vilken fantastisk dag! Öland är så vackert!

21

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00