ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inte okej enligt mig

/

Den här lappen satt i barnens skola. Jag vet inte om jag har blivit superkonservativ eller om jag tänker fel men jag tycker inte att denna information från Umo är bra (typ som ungdomsmottagning online).

Läs pratbubblorna. ”Tittar jag för mycket på porr?” ”Alla har sett mina nudes” ”Hur länge växer kuken?”. Jag tycker inte att det är information eller ordval som passar barn som går i i låg och mellanstadiet. Men även om barnen är äldre – Varför skriva ordet kuk? Är det inte sådana ord som vi inte vill att barnen ska säga?

Jag funderar på att skriva till rektorn och plocka ner lapparna och istället be dom att sätta upp information som inte innehåller det jag tar upp. Allt annat är ju bra. Eller tänker jag helt fel?

151
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00