ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fira Sally!

/

Igår skulle det göras tårta hemma till Sally! Det här låter så märkligt när jag skriver det men det är sant: Paul och jag har inte tänkt på att man kan göra egna tårtor när folk fyller år. Alltså, vi har bara beställt prinsesstårtor eller chokladtårtor från olika caféer i alla år utan att ens reflektera över att det är roligare/godare att göra egna?

Copyright 2023. All rights reserved.

Köpta tårtbottnar, grädde, jordgubbar som dekoration och sedan mosade vi jordgubbar för att ha på varje lager. Marsansås och mosad banan. Det var nog det? Jag tyckte att det såg så kärleksfullt ut när Paul stod där och bakade en tårta till sin bonusdotter.

Copyright 2023. All rights reserved.

… Tada! Sally blev jätteglad över sina presenter. Det var mest kläder (hälften var köpa via Sellpy, så bra tjänst), Posca-pennor som är så poppis nu och så en airtrack (stora paketet). Det är en tre meter lång madrass som man kan ha i trädgården för att öva på gymnastik. Sally blev lyrisk över den! Jag funderar på om den ska stå på altanen eller på gräset. Vad tror ni?

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag har en annan fråga till er, vad ska jag göra av alla skott?

Copyright 2023. All rights reserved.

Nu får inte vissa plats längre. Ska jag gräva upp varje skott och stoppa i en stor kruka utomhus eller vad gör jag? Hjälp!

23
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00