ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Romantiskt…

/

Jag ska beställa hem Sellpy-påsar snart och göra en vår-rensning hos alla familjemedlemmar. Barnens kläder är ständigt för små, jag tröttnar på mina och Paul håller fast vid plagg som han inte använder. Sally vill inte sälja sina kläder utan ge bort till behövande. Var kan man ge till behövande barn i Sverige?

Gillis köpte ju en hoodie från Kappahl och när jag var inne på sajten så hittade jag märket Newbie fast för vuxna. Visste ni att det fanns? Kläderna är helt bedårande. Så så vackra.

Hur fin är inte denna? Jag vet att det är förtidigt att börja tänka på midsommar men den är perfekt. Dessutom blir det ju ännu finare med en blomkrans på huvudet i samma färger. Åh.

Denna klänning blev jag också helt kär i för det finns så många tillfällen som klänningen är perfekt i. Ute i skärgården, italienska kusten eller bara när man går på en äng.

Baddräkten!  Jag har verkligen fastnat för blommigt mönster den senaste tiden. Jag har till och med funderat på att låta alla vita påslakan få ”vila” och bytas ut mot blommiga/en romantisk stil. Men då rimmar inte något ihop i huset. GAH. Typiskt. Det är redan en mix av trä, mitt svarta stenbord som jag inte vet om jag ska ha kvar eller tvärtom – Möblera utifrån det. Jag håller på att ömsa inredningsstil just nu, återkommer med alla tankar….. :- )

Sov gott!

31
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00