ANNONS
Integritet på Tailsweep

Saxö Bruk 2.0

/

Igår eftermiddag så körde Marisol och jag till Saxå Bruk, som ägs av Carl Jan Granqvist. Ni minns nog inte det men Marisol och jag var här för tre år sedan. Det var vår första resa som vänner och inte bara kollegor. Vi hade verkligen världens bästa helg.

Copyright 2023. All rights reserved.

Saxå Bruk ligger i Bergslagen, nära Loka Brunn.

Copyright 2023. All rights reserved.

Ett viktigt stopp på vägen, handling på Ica i Nora! Vi båda hade cravings på dill-chips. I vanliga fall köper jag ofta tryffelsmak eller något annat som känns mer sofistikerat om man har gäster – Men dill är ju så gott.

Copyright 2023. All rights reserved.

Här bor vi för oss själva, huset kallas för Mellangården och är en kavaljersflygel. Jag tror att det egentligen bara menas som gästhus.

Copyright 2023. All rights reserved.

Så himla mysigt!

Copyright 2023. All rights reserved.

Mitt underbara sovrum

Copyright 2023. All rights reserved.

Efter att vi hade installerat oss så kilade vi upp till huvudbyggnaden och tog ett glas med Carl Jan. År 2008 så var vi med i samma säsong av Lets Dance, han var den person som jag klickade allra bäst med. Carl Jan bor på ofta på herrgården men är mycket i Stockholm också. Huset är otroligt vackert, jag får visa bilder senare.

Copyright 2023. All rights reserved.

Marisol och jag lagade en oxfilépasta med svamp och en massa ost och så åt vi smågodis och småsnackade i köket fram till halv ett på natten. Är det inte märkligt hur man alltid hamnar vid köksbordet även om det finns matsalar och salonger i huset?

Copyright 2023. All rights reserved.

Imorse lagade jag Pauls och min favoritfrukost med vanilj-äggröra med blåbär och banan.

Marisol kom på den smarta ideén att lägga till en sked med jordnötssmör bredvid. Till det drack vi matchalatte. Marisol gav frukosten fem av fem. Nu ska vi ut på långpromenad, det är massor av snö här! Helgens viktigaste uppgift är att göra ett varsitt visionboard. Så det står på agendan senare :- )

Kram.

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00