ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kläder för miljoner

/

Idag har jag haft en väldigt trevlig eftermiddag och kväll med Stina. Det började med att vi tog ett glas vin på Soho House där jag brukar sitta och jobba ibland. När klockan hade passerat fem var det dags för event.

Copyright 2023. All rights reserved.

Sophia Bernadotte (ej att förväxla med Sofia Bernadotte) hade nämligen en lanseringsfest för sitt nya smyckesmärke. Jag som är smyckes-tokig blev väldigt glad över inbjudan! Eventet hölls på Hotell Kung Carls festvåning.

Copyright 2023. All rights reserved.

Två utav ringarna

Copyright 2023. All rights reserved.

Här ser ni fler av Sophias smycken. Jag gillar ringen i mitten, den med en vinröd sten i mitten.

Copyright 2023. All rights reserved.

Fina Stina

Copyright 2023. All rights reserved.

Efter eventet så småsprang vi över till Bukowskis. Ikväll var det förhandsvisning av en privat kollektion. Det var den mest spektakulära privata samling som jag någonsin har sett i mitt liv. Hundratals kläder, främst från Chanel, samt väskor och skor. Bara Birkins i krokodilskinn (alltså väskan och inte skorna hehe) och special editions Chanelväskor.

Inget av plaggen var någonsin använda. Den svenska kvinnan som ägde allt bara köpte. Nu har hon gått bort och därför auktioneras plaggen bort. När man kom in på Bukowskis så möttes man av en väska som kommer att börja auktioneras ut på 1 miljoner kronor. Det är alldeles galet.

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag ska göra en reel på Instagram imorgon för det är så svårt att få med allting i bilder.

Copyright 2023. All rights reserved.

ÄLSKAR den blåa dräkten, från Miu Miu.

Copyright 2023. All rights reserved.

Allt från Chanel

Copyright 2023. All rights reserved.

Allt från Chanel. Jag tror att utställningen öppnar för allmänheten imorgon. När auktionen börjar vet jag inte. Det är definitivt värt ett besök till Bukowskis även om man inte vill köpa något. Dock är alla kläder i size zero tyvärr.

Copyright 2023. All rights reserved.

Hallå hallå!

Copyright 2023. All rights reserved.

Efter eventen blev vi hungriga, så min vackra prickig-besatta-vän och jag promenerade bort till Riche.

Copyright 2023. All rights reserved.

Där väntade råbiff. Kul dag va?

Stor kram.

19

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00