ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Se mer sportig ut

/

Jag har en plan att jag vill klä mig lite mer sportigt i vår. Eller jag vill snarare mixa in en mer sportig look till mitt vanliga jag. Men jag tänker inte byta bort Posh Spice till Sporty Spice om ni tror det.

Första steget är att ha fler par sneakers hemma. Jag har idag ett par vita och jag skulle vilja ha åtminstånde ett par till. Jag fick tips om New Balance och de märket är verkligen klassiskt och sportigt på en gång. Helt perfekt!

Denna ljusa modell går ju att ha till allt.

Denna sko klickade jag hem på en gång. Jag fick direkt en känsla att trots att modellen är blå så kan man matcha skon på en massa sätt men framför allt så blir det snyggt till jeans. Vad tror ni?

Sedan funderar jag på en jeansjacka. Är inte det fräscht? Sist jag använde en jeansjacka så var jag typ 11-12 år. Då minns jag att jackan var så himla hård och obekväm men det finns ju mjukare varianter.

Denna ovan är superfin!

Här är en annan nyans. Jag vet inte vilken som är finast. Vad tror ni?Hur som helst, sneakers från New Balance och en jeansjacka blir verkligen en början på nystart i garderoben :- )

Juste en ryggsäck ska jag också hitta!

Kram.

30

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00