ANNONS
Integritet på Tailsweep

En efterlängtad middag

/

Idag hängde SvD på mig och Anna när vi spelade in podden. Jag trodde inte alls att vi skulle få såhär mycket pr. Dn, Expressen, Aftonbladet, SVT, TV4 och nu SvD. Journalisten fick sitta med när vi poddade ett avsnitt och sedan blev det frågor samt fotografering. Det borde ha varit nervöst att ha en journalist lyssnades när man spelar in sitt andra avsnitt men det gick bra. Både Anna och jag är vana att koppla bort och prestera trots publik.

Copyright 2023. All rights reserved.

Anna är i åttonde månaden, längtar efter hennes bebis! Vi får se om min biologiska klocka får fnatt då. Vi får se…  Intervjun i SvD kommer ut i helgen tror jag.

Copyright 2023. All rights reserved.

På kvällen så åt jag middag med min yngsta syster Nora som snart fyller 18 år. Jag har en ännu yngre bror som är 15 år. Eftersom jag inte alltid har haft en relation med pappa så har det påverkat relationen med mina syskon eftersom att dom såklart har bott hemma. Men nu när pappa och jag har kontakt igen så har det varit viktigt för mig att få lära känna mina yngsta syskon.

Jag frågade om Nora ville äta middag med mig på Trattorian på Kungsholmen så vi sågs där. Jag bad om ursäkt för att jag inte har funnits där och tagit en storasyster-roll. Enligt mig så är det precis som att det är föräldrarnas ansvar att hålla relationen med barnen så är det storasyskonens ansvar att man som syskon håller ihop.

Nu är det en ny fas i livet. Jag mår bra, familje-relationerna blir bättre och jag har fyra syskon att hänga med och ta hand om. Allt är tack vare Paul som fick mig att ta första steget. Han skrev ett sms till mina föräldrar (med mitt tillåtande) och på den vägen är det.

.. Fina Paul.

Kram på er.

33
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00