ANNONS
Integritet på Tailsweep

Elbilar och ont i örat

/

Igår så ville vi gå på eCarExpo som är en elbilsmässa. Både Paul och jag gillar ju bilar så vi var riktigt nyfikna. Jag är inne på min tredje Porsche och min andra hybrid men nästa steg är såklart en elbil. Det finns inget fel på Porsche alls, jag är nöjd med precis allt men om jag ska byta bil så är det för att det är kul att få testa något nytt.

Vi åker väldigt mycket bil så därför är det svårsmält att vänja sig vid el-stress och behöva hitta laddstationer regelbundet. Jag inbillar mig att när man ska till fjällen så blir det kaos kring få stolpar och man får ställa sig i kö och så blir resan plötsligt två timmar längre.

Eller om vi drar ner till Båstad i Skåne på sommaren, mitt under den proppfulla tennisveckan så ska vi hitta ett hotell där vi kan ladda bilen. Allt är ju fullt? Hjälp mig gärna med svar.

Copyright 2023. All rights reserved.

Hela Friends Arena var fylld av elbilar, väldigt häftigt.

Copyright 2023. All rights reserved.

Det händer verkligen mycket på bilfronten. Denna modell är från Skoda. När jag tänker Skoda så är det inte direkt denna typ av bil som poppar upp i huvudet. Likaså Kias elbilar var supercoola. Det känns som många märken som tidigare har känts lite trista plötsligt har legat lite gömda i vassen och nu tittar ut och tar revansch.

Copyright 2023. All rights reserved.

En Volkswagen ID Life.

Copyright 2023. All rights reserved.

Denna bil överglänste dock alla bilar inne i Friends Arena – En polestar 5.

Copyright 2023. All rights reserved.

Men elen räcker bara i 57 mil, minus att värma upp bilen, ha musik etc så det blir väl 45 mil kanske? Är det inte stressande? Oavsett så är det en elbil som är nästa steg för mig. Min Cayenne hybrid gör att all min dagskörning – till och från stan är på el men det är ju de längre sträckorna som man vill ändra….

Ja ja … Har jag några läsare kvar som har läst ända ner hit? Börjar jag prata bilar med mina vänner så tittar dom tillslut åt ett annat håll :- )

Copyright 2023. All rights reserved.

Klänning Sandro och väska Versace

På kvällen ville vi göra något roligt så vi åkte till Vassa Eggen för att äta middag. Pauls vän Björn hade ett litet event på restaurang Tako som ligger precis under Vassa Eggen så vi gick ner dit för att ta en drink efteråt och säga hej.

Copyright 2023. All rights reserved.

Alltså, det här är inte menat till just Tako, utan generellt – HUR står folk ut med ljudvolymen? Jag har fortfarande sjukt ont i ena örat idag. Paul och jag måste ha åldrats hundra år under covid för när vi stod där kunde jag bara tänka på ljudet och att var trångt. I detta fall var vi även under marken och ni vet ju vad jag känner inför sådant… Vi stannade i alla fall i en halvtimma, det var tillräckligt med KBT för min del.

Nu ska jag snygga till mig för att bruncha med vänner och därefter ta en långpromenad. Det blev en riktigt social helg. När man känner för att ha det så blir man verkligen glad och upplyft av energin.

Ikväll ska jag göra en veckohandling på nätet. Om ni sitter inne på supervegorecept så länka gärna eller skriv.

Kram!

116
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00