ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hårutmaning och första plats

/

God morgon!

Vi var på en middag igår som blev lång, därav inget inlägg. Under dagen så blev det i alla fall ett träningspass hos Impulse Fitness. Jag har tränat sedan i  oktober nu och jag har varit tveksam under processen om det verkligen fungerar eftersom det bara är ett träningspass på 20 minuter i veckan. Men nu har det dykt upp en massa muskler över hela ryggen och om jag spänner biceps så blir det en enorm skillnad gentemot innan. Eftersom jag inte tränar något annat så kan det bara komma ifrån det här. Hmm…. Kul!

Copyright 2023. All rights reserved.

Efter passet så väntade möten. Ett möte var hos en designbyrå som ska ta fram en ny grafisk profil för Plegium. Det grafiska utseendet på Plegium är inte toppen men när jag investerade i bolaget så bortsåg jag från det. Själva produkten är riktigt bra så allt annat kan man ändra. Så nu är processen igång. Igår blev många i bolaget och ägare intervjuade kring önskemål om Plegiums profil/logga/färger etc och på torsdag har designbyrån och Plegium en heldags-workshop.

Är väldigt peppad inför resultatet.

Copyright 2023. All rights reserved.

Jag har en inte-tvätta-hår-utmaning med mig själv. Skulle jag säga det till Paul skulle han tycka att det var jättekonstigt men ni kvinnor förstår. Jag fastade i en varannan-dag-tvätts-period vilket inte alls är bra för håret så nu är MAX två dagar i veckan. Jag tvättade håret onsdag morgon och jag tror faktiskt att jag klarar det hela lördagen också. Jag lägger upp håret på spolar när jag sminkar mig (aldrig snåla med värmeskydd) och så använder jag lite torrshampoo i botten). På kvällen så borstar jag ut håret noga, drar hårbottens fetter (usch vad äckligt det låter) ut till längderna – Återfuktar och ger glans. Jag är extremt hygienisk (nästan till överdrift) så hade håret varit äckligt så hade jag naturligtvis tvättat det.

Hur som helst så fungerar det att vänja om håret. Hurra!

På kvällen blev det middag på Sturehof med två vänner till Paul och mig. När jag vaknade upp imorse så låg min och Annas podd fortfarande på plats 1 i Sverige. Tack, tack, tack!

Nu ska jag ringa barnen. Kram!

41

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00