ANNONS
Integritet på Tailsweep

Behöver råd…

/

Nu har jag hittat exakt det matbord som jag vill ha. Modellen heter ”Herrgården” från Malmsten. Dock skulle jag inte köpa det nytt utan ska leta efter det på auktion (verkar faktiskt finnas en hel del). Däremot så blir jag lite fundersam kring mina stolar.

Färgen på trät går inte riktigt ihop. Eller hur? Eller fungerar det?

Jag har som sagt mitt svarta marmorbord och sex stycken stolar som ser ut som ovan (Y-stolar). Jag skulle ju kunna lägga ut allt på auktion och klura på nya stolar om jag budar hem ett sånt här bord. Men att välja stolar är bland det svåraste man kan göra i inredningsväg. Stolar, vardagsrumbord och taklampor. Svårt…

Men det är kul med auktioner!

Har ni några tips till mig?

Kram.

53

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00