ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Tips i mörkret!

/

Paul och jag har promenerat i tre timmar idag, från Lidingö till stan, en vända i stan för brunch med två vänner och sedan hem igen. När vi gick tillbaka i mörket så tänkte jag att jag ska googla på saker som hade fått mig glad i detta gråa vinter trista väder.

Först ut kommer ett par skor från Flattered. Jag ÄLSKAR klackarna. Flattered släpper så många modeller under året så jag hinner ofta inte med att se alla (är fortfarande delägare). Klackarna ovan känns så mycket jag. En klassik modell som som aldrig går ut ur tiden.

Jag har funderat mycket på det här med jeans och vilken modell som jag ska använda. På den senaste tiden har jag trivts väldigt bra i boot cut. Paul tycker att det är finast på mig. Men i vår känns det som att jag vill gå tillbaka till den här modellen. Lägg till en vit skjorta och klackarna ovan så blir det en riktig Isabella-outfit.

Om vi ska prata vår så är det här mina stora rekommendation på nagellack.  Färgen heter Bubble bath och är diskret ljusrosa. Jag har stenkoll på alla lack från OPI (inga konstiga nyanser dock). Denna är verkligen perfekt i vår. Men… Om ni vill ha ett riktigt Isabella-lack:

Denna röda färg ”The thrill of Brazil” har jag använt ca åtta månader om året i säkert sex-sju år. Det är verkligen den perfekta röda nyansen, året runt. Naglarna ser kvinnliga och lyxiga ut.

Jag får många frågor om hur jag stylar mitt hår. Och det är med exakt denna lilla apparat. Jag vet inte hur många år som jag har haft mina spolar hemma som även har överlevt två dyson så kvalitén är betydligt bättre – Och resultatet blir nästan likadant. Jag sprayar in ordentligt med värmeskydd och sedan rullar jag upp under tiden som jag äter frukost och ska sminka mig. Det är viktigt att greppa håret innan man rullar upp. Ha i texturspray eller saltvattenspray.

De flesta värmeskydd är blöta vilket jag kan tycka är jobbigt när man ska styla. Denna är torr vilket är perfekt innan man ska rulla upp håret, locka med tång eller platta håret.

Nu lämnar vi skönhet och går över på ett annat stort intresse – Böcker! En av de bästa böckerna som jag har läst är ”Bokhandlaren i Kabul”. Nu har Åsne Seierstad kommit med en ny bok där hon följer nya familjer. Jag kommer att sluka denna bok.

Sist ut är ett bord som jag gärna skulle vilja ha! Eller i alla fall ett liknande. Detta bord är fint men tyvärr väldigt dyrt. Vi har idag ett stort svart runt marmorbord (plats för 6-8 personer). Men jag är så trött på det svarta att jag har en vit duk över. Om det är någon av er som har ett brunt klassiskt bord som ovan får ni gärna byta med mig mot ett runt i svart marmor istället! Eller om ni säljer ett liknande så maila mig på isabella@lowengripinvest.se.

Det var min lista på saker som piggar upp mig!

Kram.

40

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00