Att bryta ihop istället för agera

Nu är vi hemma! Hela morgonen var en fruktansvärd stress. Så mycket trafik i Genève att vi höll på att missa planet. Det finns en fransk sida och en Schweizisk sida på flygplatsen och hur mycket vi än försökte så hittade vi inte den till franska hyrbilsplatsen. Tio minuter innan incheckningen stängde så körde vi in med bilen på den schweiziska sidan och då började jag gråta för att vi inte skulle hinna till incheckningen. Jag har tydligen blivit en person som bryter ihop under pressande tillfällen, när hände det…? En snäll person på Avis körde oss runt och tillät oss att lämna bilen på fel sida utan extra kostnad.

… Efter lite övertalning på franska (tack Paul) så fick vi checka in våra väskor trots att vi var sena. Men oturen slutade inte där. Vi skulle mellanlanda i Zurich men allt var försenat. Men flighten mot Stockholm väntade in oss så allt blev bra och väskorna kom fram.

Herregud vad jag inte är van med stress längre. Jag slocknade på en sekund när vi satt på planet mot Stockholm. Utmattad och ont i huvudet.

Copyright 2023. All rights reserved.

Det kändes skönt att komma hem. Jag brukar inte känna det men jag uppskattade att slänga in tvätt och ta en promenad till affären för att köpa det nödvändigaste. Jag märker mer och mer hur vi behöver ha ett eget ställe, inte tusen olika hotell jämt. Jag vill ha en plats som är vår. Så att vi slipper alla dessa väskor och fläng.

Vid klockan 19.00 kom Jystina och gjorde mina naglar fina. Jag har röda naglar 10 av 12 månader per år men januari brukar vara en ljus månad. Jag bad Paul att snygga till sina naglar han också. Hans naglar är alltid välklippta men nagelbandet hade blivit tjockt. Jag som har varit i skönhetsbranchen i så många år lägger märke till allt.

Nu ska jag äta en kvällssmörgås, hänga upp tvätten, duscha och fortsätta med boken ”Det fallna imperiet: Ryssland och väst under Vladimir Putin”. Den är otroligt bra och pedagogisk om man vill förstå en del av Rysslands historia och vad som har lidit fram till kriget. Jag tycker att delen kring hur landet gick från planekonomi mot marknadsekonomi var intressant, hur det rent praktiskt går till och kortsiktiga konsekvenser.

Just det! Imorgon kommer bloggens plattform att uppdateras. Det blir därför inget inlägg :- )

Kram.