ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Plegium

En säker julklapp

/

Jag är en så stolt delägare i säkerhetsföretaget Plegium. Jag besökte fabriken i Surahammar förra veckan, jag tror inte att jag hann skriva om det. Men det var väldigt häftigt att se hela produktionen. Det är verkligen som en liten tomteverkstad. Första stoppet är att tillverka chippet och sedan kopplas alla funktioner in längs vägen. Alla självförsvarsprodukter produceras i Sverige på grund av kvalitetssäkring och varenda än testas innan försäljning.

Paul Sundvik

Den mest sålda produkten är den Smarta försvarssprayen som är uppkopplad. Så om du behöver använda sprayen så går ett larm till de kontakter som du har lagt in (snart kan du koppla till en larmcentral). Utöver det så finns det en laglig mentolbaserad spray som irriterar rejält i ögonen, en röd färg som sitter kvar länge, en UV-färg som sitter kvar på kroppen i flera dagar (bra för polisen vid en undersökning). Utöver det så finns det en LED-lampa som blinkar rejält och en siren som låter högt. Produkten är verkligen bra. 

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Sedan har Plegium också tagit fram världens minsta smarta försvarsknapp. Den är också uppkopplad. Jag har alltid en i väskan och en i bilen. Även barnen. Man måste hålla in knappen i två sekunder på varsin sida innan knappen aktiveras så man kan inte ”råka” komma åt den.

Paul Sundvik

En Smart försvarsspray kostar 399 kr i vanliga fall men med min kod ISABELLA så kostar den endast 299 kr (knappen har också 25 % rabatt). Det är en väldigt bra julklapp till någon som du tycker om!

Du hittar erbjudandet här.

9

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00