ANNONS
Integritet på Tailsweep

Andra advent

/

Åh vilken bra dag jag har haft! Vi klev upp rätt tidigt för jag skulle lämna Gillis och två av hans kompisar på Cityterminalen på förmiddagen. Gillis tränar ju parkour och idag hade det anordnats en stor träff på en parkourpark i Uppsala. 65 barn och sex tränare från Stockholm skulle dit så företaget som håller i Gillis träning hade bokat en buss. Gillis blev avsläppt här hemma av en förälder klockan 19.00 så det blev en lång dag för honom. Han kunde knappt gå när han kom hem, inte för att han hade ont utanför att musklerna var trötta. Det blev ett varmt bad för honom innan läggdags.

Copyright 2022. All rights reserved.

Sally, Paul och jag hängde hemma under dagen. Jag skrev en text till SvD ”Min helg” (skrev inte om denna helg), skruvade upp en IKEA-hylla som ska vara i badrummet och spelade ett spel med Sally. Vi åt också en sen lunch på ett café på Lidingö, mest för att få dagsljus under promenaden dit och hem.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi handlade på vägen hem för att min pappa och mina två yngsta syskon (har fyra) skulle komma över på middag. Jag gjorde en kycklinggryta som blev succé och så serverade jag en cheesecake från Gateau. Nästa gång så ska jag göra en egen.

Pappa och mina syskon reser väldigt mycket så fort dom är lediga från skolan så bara sista året har dom bilat i USA och sett Yosemite nationalpark, varit på Island och kikat på vulkaner och åkt tåg till Paris och ner till Rom. Nu ska de snart till alperna. Jag har helt klart ärvt den sidan från min pappa. Jag vill bara ut på nya äventyr jämt.

Idag blev verkligen en dag i tacksamhetens tecken. Gillis har tagit nya självständiga kliv, Sally och jag har haft tjejtid och så har delar av min familj varit här och firat andra advent. Jag ser fram emot att få samla hela min familj här snart.

Nu väntar läsning, Paul vill alltid se på tv-serier på kvällarna men han skriver på sin barnbok nu så jag får passa på med mina böcker  :- )

Kram.

20

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00