ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pepparkakshus och gråtade barn

/

Jag lever!

Allt har bara snurrat i ett. Igår när jag kom hem var jag SÅ trött. Men det är ju standard på fredagar (vi somnar tidigare på fredagar än mitt i veckan?). Men efter att vi hade gjort egen pizza så fick jag feeling och tog fram allt man behöver för att göra fina pepparkakshus.

Copyright 2022. All rights reserved.

I början gick allt bra, vi spelade Michael Bublé och njöt av julpeppen. Men.. Sedan började allt gå åt pipsvängen. Sallys och mitt hus bara rasade och Gillis hade byggt ett egendesignat marabouhus som Sally råkade backa in i så att det gick sönder. Ett barn slängde sig i soffan och grät och det andra barnet sprang upp på sitt rum och slängde igen dörren. Kvar satt en lugn Paul och pillade med sitt perfekta hus.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag hämtade Sallys limspistol för att försöka rädda situationen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Men allt gick åt H****** så jag gav upp tillslut. Klockan hade hunnit bli 22.30 och stämningen var rätt dålig. Så jag pausade allt och lyckades få barnen till vardagsrummet och så såg vi en film i 15 minuter innan dom somnade. Paul fastnade i sitt byggande i evigheter och gjorde perfekta snödroppar som hängde ner längs taket….

Ja ja det var den kvällen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Men idag däremot! Efter en mysig förmiddag hemma så plockade jag upp kompisar till Gillis och körde till Jumpyard i Nacka Forum. Gillis hade nämligen bjudit alla killar i klass a&b dit. Jag älskar känslan av att ha vänner till barnen i bilen eller om de är över på middag eller sleep over. Jag tycker om Sally och Gillis vänner och ser fram emot att få följa dom i livet också. När Gillis och hans vänner är 15 år så kommer jag att vara 38 år så jag blir den där coola unga mamman ”som man kan berätta allt för”. Jag hoppas det i alla fall.

Det ska verkligen bli kul när dom är några år äldre och Paul och jag har ett vackert hus i Italien. Under sommarlovet så säger jag till barnen att dom kan flyga ner med sina vänner och hänga med oss.

Jag tror att det är storfamiljskänslan som jag är ute efter. Få vara mamman som ror om alla.

Copyright 2022. All rights reserved.

Här hängde Gillis med sina vänner och Sally. Sally får alltid vara med vilket är fint.

Det kom 13 kompisar vilket var kul. Pizza, slush och paketöppning. Något som jag är tacksam över är att i varken Gillis eller Sallys klass försegår det ingen mobbing, utfrysning eller fula ord. Skolan har lyckats med få till lugna klasser där alla leker med alla.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag tänkte att jag skulle jobba i 2,5 timma men ljudvolymen var för hög så jag joinade barnen stundvis. Rolig dag!

Efter att jag hade skjutsat hem två kompisar så var klockan 18.00 så jag hade ingen ork att handla. Jag rotade runt i frysen och hittade lax. Kokade pasta och hällde i crème fraiche och lite annat. Blev superbra! Nu är jag på en nivå i köket där jag kan ”slänga ihop något”. Heja.

Ha en fin lördagskväll. Kram

28
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00