ANNONS
Integritet på Tailsweep

Frantzén på en tisdag

/

Paul var ute och skottade i tre timmar igår när vi kom hem från skolan. Jag blev lite irriterad eftersom det tog sådan tid (såååå stor är inte vår uppfart), jag hann plocka hemma, fixa med tvätt, göra läxor, skicka in barnen i duschen och laga mat. Men när dörren öppnas och jag precis ska säga något tjurigt så säger Paul. ”Kom jag måste visa något, ta med barnen”.

Vi alla drar på oss kläder och går ut på uppfarten och då visar det sig att Paul inte bara har skottat utan även byggt en liten Snow park!

Copyright 2022. All rights reserved.

Bild från imorse 

Man ser inte så tydligt på bild men Paul har skottat en lång bana med pucklar.

Copyright 2022. All rights reserved.

Så tanken är att åka ner på en stjärtlapp. Barnen blev SÅ glada. Paul är verkligen världens finaste bonuspappa och jag var så tacksam över att jag inte hann säga något surt…

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter jobb på förmiddagen så väntade en långlunch på Frantzén. Det är den enda restaurangen i Sverige som har tre stjärnor.

Copyright 2022. All rights reserved.

Franzén ligger väldigt hemligt till, ganska nära Drottninggatan. Restaurangen består av hel byggnad. Första våningen hänger du av kläderna, andra våningen är restaurangen och högst upp är som ett vardagsrum. Där tar man fördrinken, spanar in dagens meny och dricker kaffe efteråt.

Copyright 2022. All rights reserved.

En del av dagens råvaror presenteras!

Copyright 2022. All rights reserved.

Det är så dumt för allt jag älskar att äta och dricka är alltid dyrt. Kaviar är på första plats, sedan hummer, ostron, löjrom, champagne… Men som tur är inget av det vardagsmat precis.

Men jag älskar mycket som är billigt också vilket är bra. Jag älskar havregrynsgröt, makrill i tomatsås i konserv på knäckemacka, falukorv med ketchup stuvande makaroner. Listan kan göras lång!

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag önskar att jag hade fotat mer men jag glömde bort, Paul och jag besökte Frantzén med två vänner så vi var så upptagna. Det är rejält kostsamt, men det är möjligt så är det en fantastisk upplevelse.

Copyright 2022. All rights reserved.

Gillis kom hem senare än oss andra för han hade varit hos en kompis. När han klev innanför dörren så var han så stolt över sin pokal. Han hade nämligen vunnit en stor pokémon-turnering i skolan. Den ska såklart upp på hyllan i hans rum.

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter middagen så har barnen spelat Beat saver, jag har inte hunnit testa men det ser väldigt roligt ut.

På tal om något helt annat. En sak jag som tänkte på idag när jag hämtade hjälmar till barnen, är att vilken härlig känsla det är att ha allt preppat inför vintern. Vill barnen ha hjälmar? Absolut, hämta i källaren. Det finns flera uppsättningar av vantar, mössar, fleecetröjor och allt som behövs när det är kallt. I källaren finns all julpynt redo i lådor för att packas upp på söndag. Julgranen är beställd. Jag ligger liksom steget före och det är en väldigt bra känsla.

Vi får se hur länge den håller i sig…. :- )

27

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00