ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Påfyllning av julen

/

Jag har shoppat lite online inför julen. Egentligen borde jag kika efter dekoration och sådant inför nyår också eftersom vi ska ha gäster över på middag men jag vill mentalt inte vara i nyår så jag väntar med det. Här kommer smått och gott som jag nyss har beställt:

En egen julkalender! Jag har aldrig varit den där hurtiga mamman som gjort en sådan här men i år minsann! Dock har jag inte bestämt mig för om jag ska köpa små presenter till alla dagar eller bara dagarna när dom är hos oss… Hmm hur hade ni gjort? Sheila tipsade om en butik som heter TGR som har små prylar. Ska spana in den.

I år ska klapparna matcha varandra under granen. Eller om jag har möjlighet att få paketet inslaget i butiken kommer jag göra det men är det hemma så ska färgerna vara pappersbrunt, grönt och rött. Jag har aldrig använt ett snöre som på bilden men det ska beställas i år.

För något år sedan skulle jag aldrig ha köpt fejkljus men nu när det finns överallt hoppar jag gärna på det tåget. Det är perfekt att ha i barnens rum, himla mysigt och ofarligt på samma gång. Här!

Jag ska verkligen baka i år, för varje år som går blir jag mer ”julig”. På ett sådant här fat trängs en massa julgodis och pepparkakor.

Vi behöver verkligen en fin adventsstake som vi kan tända adventsljusen. Förra året störde jag mig så mycket på en silvrig i industriell stil (verkligen inte min grej) så denna blir mer diskret och så kan jag pynta runt istället. Den var så billig, perfekt.

Yankee candles förpackningar tycker inte jag är så fina men dom räcker länge och doften är rätt stark vilket jag uppskattar när man verkligen vill fylla ett helt rum. Denna doftar vanlj-julcookies.

Detta änglaspel är barndomsminnen för mig, så nu får Gillis och Sally också uppleva det.

… Så det här var det jag beställde idag, små saker som ökar julstämningen.

Hörs imorgon, kram.

16

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00