ANNONS
Integritet på Tailsweep

Den puffiga jackan

/

Paul och jag kommenterar varandras outfit ganska ofta. På ett kärleksfullt sätt. Eller det är snarare att vi ställer frågan ”Tycker du att jag kan gå såhär?”. Jag säger stopp när Pauls sneakers inte längre är vita, eller när den stickade tröjan ser sladdrig ut. Idag sa Paul till mig att min outfit såg puffig ut.

”Jackan eller vad det nu är sticker ju ut åt alla håll”.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag kände att den var lite cool. Jackan är ifrån By Malina och byxorna från MQ.

Copyright 2022. All rights reserved.

Men han totaldissade jackan. Jag kände mig i alla fall fin så jag körde på denna look. Kul med variation. Jag var över på lunch hos en ny vän idag som också bor på Lidingö. Vi träffades på Sallys gymnastik. Det är så roligt att få nya vänner i vuxen ålder. Och gällande vänner så har jag även kontakt med två av mina vänner från tonårstiden så jag känner mig så glad över mina relationer.

Jag trodde aldrig att jag skulle känna i livet att jag var en sådan person med mycket kompisar, but here I am. Ni som har följt mig länge vet att just lägga tid på vänner och bli bättre på att laga mat har varit mina stora personliga mål i flera år. Nu kan jag faktiskt checka av båda två. Hurra! Nu ska jag klura på andra långsiktiga mål.

Nu väntar citronkyckling, jag fick tips av en av er om den rätten så det ska jag laga ikväll och suprise:a familjen med. Jag tror att jag ska ljuga lite och säga att jag ”bara höftade till en rätt”… :- )

Andra rätter som står på tur är biff stroganoff och ugnspannkaka.

Kram.

30

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00