ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Minkreditkoll.se

Bättre koll på din kreditvärdighet med MinKreditkoll.se

/

Viktig läsning!

Nu i dessa tider så gäller det att ha koll på sin ekonomi. Jag har gått igenom mina privata kostnader noga, försökt lokalisera vad pengarna går till mest och räknat på hur min ekonomi ser ut om elpriserna blir ännu högre. Jag har även kikat på räntan på mina bostadslån som är den största utgiftsposten varje månad. En tjänst som jag vill tipsa om när man vill ha en bättre koll på vad räntan borde ligga på är minkreditkoll.se. Det är en väldigt bra tjänst där du kan se vilket kreditscore (kreditbetyg) som du har. Det är exakt samma uppgifter som banken ser när du vill förhandla. Ditt kreditscore är avgörande för hur attraktiv du är som lånekund av banken. När du vet ditt kreditscore är det lättare att få bättre villkor på dina lån, antingen att förhandla med din bank, eller flytta lånet till en annan bank som har bättre ränta. Minkreditkoll.se visar alltså vilket ränta du borde ha utifrån din kreditscore.

Paul Sundvik

Har man betalningsanmärkningar så hittar man information om den samt när den försvinner vilket är viktigt för då vet du när du får en bättre kreditscore igen (bättre tillfälle att förhandla ränta). Har du ett lågt kreditscore så kan minkreditkoll.se tipsa dig om hur du ska få upp din siffra.

Den här tjänsten (som redan har 450 000 medlemmar) är fantastisk vid förhandling men inte bara det, som gratismedlem får du också en analys av din privatekonomi och tjänsten hjälper dig att se hur mycket du kan spara på dina lån och utgifter men också rent generellt. Går du plus eller minus varje månad? Ibland har man dålig koll.

Hos många liknande företag så kostar det pengar att få vara med men på minkreditkoll.se är det gratis. En viktig sak att veta är att ingen data säljs vidare. Det är enbart medlemmen själv som har tillgång till sina uppgifter och man behöver alltid legitimera sig med bank id.

Paul Sundvik

Jag hade ett väldigt högt kreditscore då jag inte är så belånad i förhållandevis till min privatekonomi. Och då äger jag ändå huset själv. I Sverige så är 61% i kreditscore mest vanlig. 70-100 är ”mycket hög betalningsförmåga”. 40-69 är ”hög betalningsförmåga”, 20-39 är ”medelhög betalningsförmåga” och 1-19 är ”låg betalningsförmåga”. Gå in och kika här vad du har! 

Att se sitt kreditscore tar bara några sekunder. Jag tycker definitivt att du ska bli medlem gratis och se vilken ränta du borde ha. Allt som underlättar för din låneförhandling är viktig i dessa tider!

Du hittar sidan här!

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00