Vernissage, Danny och Marilyn

Igår kväll tog jag på mig klackar och dammade av en gammal Versaceväska. Det var dags för två tillställningar!

Jag valde helsvart så väskan fick ”poppa”.

Sotheby’s auktionshus hade bjudit in till vernissage. Jag var hemma hos Sverigechefen Peder för ett tag sedan på vinprovning och det var så roligt att få se hans personliga konstsamling. Igår kväll visade fotografen Anton Corbijn upp vackra porträtt av kända människor.

Det var främst rockstjärnor på fotografierna men även modellerna Naomi Campbell och Kate Moss. Jag måste ändå erkänna att jag är ganska less på bilder på Kate Moss. Hon är såklart fantastiskt vacker men min generation har sett bilder på henne jämt så jag blev inte speciellt hänförd över ännu flera biler av henne.

Denna var min favorit, David Bowie. Dock funderar jag varför han klippte fötterna? Hursomhelst helst så var det roligt att träffa en så etablerad fotograf. Han verkar väldigt ödmjuk och snäll.

Nästa stopp blev … Cirkus! Bindefeld AB bjöd in till premiären av Danny Saucedos show och vi var så peppade!

Jag hade trott att Danny skulle sjunga sina tidigare hits på ett typiskt krogshow-aktigt sätt. Men istället kändes det som att vi lika gärna hade kunnat vara på Tele 2 arena. Showen var otroligt påkostad. Fantastiska dansare och Danny är otroligt musikalisk – Såklart. Det enda som jag kände var att det inte fanns en röd tråd under kvällen men sedan tänkte jag att ”äh, det spelar väl ingen roll”. Jag rekommenderar er verkligen att se showen! Det var en upplevelse.

Idag har jag vaknat upp till en fredag och även en helg utan planer. Vi är barnfria. Det enda måstet jag har är att ta härliga höstpromenader och se filmen Blonde på Netflix. Jag har alltid varit ett stort Marilyn Monroe-fan. Jag gick ganska drastiskt från att älska Mary Kate och Ashley Olsen i tonåren till att fascineras av det kvinnliga i Marilyn Monroe och jag är rädd att hon porträtteras på ett negativt sätt. Som alltid och jag är så trött på det.

Jag återkommer efter att att jag har sett filmen.

Kram