ANNONS
Integritet på Tailsweep

Badhus i grottform

/

Jag glömde berätta om något som Paul och jag gjorde under helgen i Köpenhamn, vi besökte nämligen badhuset AIRE. Jag tror att man uttalar det som engelska air, alltså luft. Men Paul och jag har sagt a i re som vanliga bokstäver. Säkert helt fel. Ja ja, AIRE är i alla fall ett badhus för vuxna. Vi var där för exakt två år sedan när vi firade tre månader tillsammans. Jag överraskade Paul med det då och nu var vi där och firade två år och tre månader. Vi räknar inte månader längre men just nu blev det lite roligt.

AIRE ligger i gamla Carlsbergs-bryggeriet i Köpenhamn.

Det fanns flera olika pooler och lokalen påminde om en … Grotta. Och det var just det som var problemet. När Paul och jag fastnade i grottan i Capri i somras så var vattnet alldeles turkost, som på bilden. Hjärtat gick igång direkt och jag kunde inte slappna av ett dugg där i poolerna. Jag försökte verkligen men kroppen reagerade fysiskt.

AIRE är annars en fantastisk upplevelse. Vissa pooler är varma, kalla, mycket salt i etc så man går runt och doppar sig i olika, sedan kan man varva med ångbastu eller ta en massage. Det är perfekt för den rastlösa. Men tyvärr så blev det ingen hit för min del.

Men någon dag ska jag ta revansch.

Nu ska jag precis nattat barnen. Vi har haft en lång process med bad, hårinpackning, hårföning, klippa naglarna etc. Det tar sin lilla tid. Efter det blev det min tur. Jag ska också lägga mig själv och läsa. Eller för en gång skulle så ska jag lyssna på en bok som en av er tipsade mig om. Nämligen Kriget mot kroppen av Stina Wolter. Jag hittade inte den som e-bok i min läsapp så jag får lyssna i stället.

Hoppas att ni får en fin kväll.

12

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00