ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bästa veckan

/

Äntligen så är barnen här! Vi hämtade de på skolan vid klockan fyra och när vi promenerade på vägen tillbaka så spelade vi Pokémon go. Gillis älskar det spelet så jag tänkte att han skulle bli glad om jag spelade med honom och det blev han verkligen. Vi var ute väldigt länge och när vi var hemma igen så började jag laga tacos, Paul träningssimmade i poolen och barnen byggde en koja.

Copyright 2022. All rights reserved.

Alltid bra att spara stora kartonger

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi firade mammaveckan med tacos. Det blev en långmiddag med många samtal och skratt, som vanligt ska alla prata i mun på varandra men det är så det är i vår familj. Vi brukar leka en lek när vi äter som heter ”Svåra frågor”. Alla får säga två saker som man ska välja mellan. Tex så frågade jag idag ”Åka tillbaka 1000 år i tiden eller åka framåt 1000 år i tiden” sedan måste alla svara och motivera.

Ett tag fick vi bryta den leken eftersom alla frågor alltid spårade ut till att ”bli av med en hand eller ett öra”. Och jag har väldigt lätt för att tappa matlusten så nu är leken mer rumsren igen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter middagen blev det té och film. Sally skulle ligga i kojan men efter bara några minuter hördes det sovljud..

Jag är så glad över att barnen är här!

Kram.

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00