ANNONS
Integritet på Tailsweep

Idag är det val

/

Alltså, jag har en sån otur med att reklammärka mina inlägg genom WordPress. Igår så tryckte jag på rutan som vanligt men så gick det inte igenom. Var helt säker på att det skulle fungera. Likadant var det när jag var i Maldiverna, jag skrev sju inlägg om den sponsrade resan plus över 60 sponsmärkta stories på instagram och alla var märkta med ”annonssamarbete” men så missades det att fylla i på en och då fälldes jag. Nu lär det bli en Aftonbladet-rubrik igen. Jag har mailat RO och frågat om det finns något som jag kan göra utöver att justera annonsmärkningen (som jag redan har gjort såklart).

Håller tummarna.

Jag valde förresten att gå ut med min politiska ståndpunkt igår. Jag har verkligen funderat hur jag ska göra. Valet är så enormt viktigt för mig men samtidigt orkar jag inte milslånga kommentarsfält där folk bråkar med varandra. Men nu när det skiljer endast 13 000 röster måste jag dra mitt stå till stacken. Därför skrev jag detta på instagram:

Jag kommer att rösta på Moderaterna. Förra valet la jag min röst på Centern men eftersom att Centern har bytt till det röda blocket, bytte jag också tillbaka till det parti jag egentligen stöttat och varit aktiv inom i. Varför jag slutade stötta moderaterna 2015 var för att de ville begränsa invandringen. Men idag har förutsättningarna för Sverige ändras rejält och då måste jag också ändra min ståndpunkt.

Vi behöver ett maktskifte och jag håller alla tummar för att det blir det inatt. Jag vill inte bo i ett Sverige som blir mer kriminellt för varje dag som går. Vi måste ha ett block som kan bryta det.

Nu vet ni hur jag tänker och jag ber er hålla er konstruktiva i kommentarsfältet. Vi alla tänker olika och det måste man respektera.

Men oavsett, gör din röst hörd idag!

169

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00