BETALT ANNONSSAMARBETE MED Boksy

Vinn resa till Disneyland Paris!

Ni som har följt mig länge vet hur mycket jag älskar läsning och hur viktigt det är att läsa för mina barn. Det sista året så läser barnen en del själva också vilket är fantastiskt. Därför vill jag med glädje berätta om appen Boksy. Boksy är en bokapp som vill få familjer och framför allt barnen att läsa eller lyssna på fler böcker. Modellen är byggd lite som ett spel, man får nämligen poäng när man läser en bok och poängen kan omvandlas till olika belöningar (gillar ditt barn Roblox så kan man använda belöningen där till att få robux).

Varje familjemedlem har en egen profil så när du loggar in på appen ser barnen barnböcker och kunskapsquiz och vuxna ser böcker som passar oss. Och nu till det roliga om du är en tävlingsinriktad familj.. För det är nämligen så att familjer tävlar mot varandra med att läsa eller lyssna på flest böcker. Man kan följa sin placering på en topplista och varje månad så får vinnaren ett pris. Boksy vill verkligen få fler familjer att läsningen ska bli en naturlig del i vardagen och det här är ett kul sätt att få barnen engagerade. När jag var på föräldrarmöte för några dagar sedan så tryckte lärarna på att skolan inte hinner med att lära barnen allting de timmar som dom är där, så vi föräldrar måste hålla läsningen vid liv hemma också.

Paul Sundvik

Om tävlingarna inte räckte som motivation så jag kan berätta att Boksy har en kampanj tillsammans med Disneyland Paris. Två familjer kommer nämligen att vinna en resa till Disneyland Paris, värde 50 000 kronor. Så roligt! Tävlingsperioden håller på fram till den 10 oktober och för att tävla så gör du såhär:

Ladda ner appen Boksy och för att komma igång med tävlingen så måste ni i familjen samlat på er 500 poäng. 500 poäng motsvarar ungefär en läst eller lyssnad bok plus ifyllda profiler och ett quiz. När ni har gjort det så ska ni svara på frågan varför just er familj ska vinna. Med länken som jag ger er så får ni möjlighet att använda Boksy gratis i 30 dagar och efter det är det ingen bindningstid.

Jag tycker verkligen att den här tjänsten är toppen. Allt som får barn att lyssna på eller läsa fler böcker gör mig glad. Varje bok ger dom tillgång till en helt ny värld för en väldigt liten peng. När jag hade tuffa perioder när jag var yngre så dök jag in i Disneyböckerna, läste Den lilla sjöjungfrun och Jasmin. Det gjorde stunderna bättre.

För att komma till Boksy och ta del av tävlingen så klicka här, tänk att läsning kan ta dig hela vägen till Disney Land Paris!