ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lång som en älg

/

Vi tog en kvällspromenad igår, vi hade suttit fast i olika telefonmöten och många mail under dagen så vi behövde komma ut. Dessvärre började det bli mörkt ganska snabbt och Paul och jag blev nojiga för älgar. Grannen hade nämligen sett en stor älg gå ner mot Pauls mammas tomt så det fanns en nära oss.

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul var så nöjd över att han hade tagit med sig sitt stativ, vi hade nämligen läst att man ska göra sig så stor som möjligt om man ser en älg och med denna stav blev Paul jättelång. Det måste ha sett ganska roligt ut om man kunde se oss gå där i mörket lite halvrädda, Paul med sin stav svingades uppe i luften och jag med en ficklampa.

Herregud, den där älgincidenten påverkade verkligen oss! 

Copyright 2022. All rights reserved.

Hejdå skärgården för denna gång! Vi kom ut i lördags och dagarna bara passerade förbi blixtsnabbt. Idag kommer barnen hem, som vi har längtat.

Kram.

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00