ANNONS
Integritet på Tailsweep

Podden är ute!

/

Jag måste börja med att säga att podden Isabella söker Sheila har släppt ett nytt avsnitt! Det var ett år sedan vi släppte poddavsnitt så därför känns det så kul att vara tillbaka.  Podden handlar först och främst om vänskap. Vi skippar som vanligt allt som har med skvaller att göra, för vi båda avskyr det. Istället pratar vi om tankar och funderingar om livet, vad som får oss att må bra och hur vi tänker när vi inte mår bra. Vi blandar ytligt med djupt. Målet är att den som lyssnar ska ha en bra känsla i magen när man har lyssnat klart.

Ni hittar podden där poddarna finns, eller här.

Igår skulle vi förtidsrösta. Egentligen så ville jag inte rösta innan valdagen för i min värld är valdagen något väldigt stort. Jag tar gärna på mig några fina kläder och äter något gott på kvällen. Men eftersom vi troligtvis är borta nästa söndag så fick vi rösta innan.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag sa det till Gillis och Sally tidigare att detta papper är det viktigaste papper som vi har i Sverige. Det var några i kön framför oss i Lidingös Stadshus och många äldre kom i kostym och vackra klänningar. Det tycker jag var fint.

När vi var klara så fyllde vi bilen med mat och åkte till Pauls mammas lantställe i skärgården. Vi ska stanna här i några dagar vilket är jätteskönt. Vi åt anka igår till middag, gott. Idag blev det sovmorgon och resten av söndagen är helt oplanerad. Jag ska ta ett dopp i alla fall i havet, jag har som mål att fortsätta doppa mig så länge som jag vågar året ut… :- )

Kram.

24

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00