ANNONS
Integritet på Tailsweep

Podden är tillbaka

/

Jag tror att det är ett bra tecken när jag inte har något speciellt att skriva om. Att dagarna bara har flutit ihop utan att vara nära sin telefon. Det är väl då man egentligen lever och trivs? Sociala medier är såklart mitt jobb men jag tror att alla unnar mig lite skärfri tid ibland. Vi har som sagt varit på landet fredag-söndag och vi åker hem ikväll. Vi har gjort sånt där som man alltid gör på lantställen, spelat spel, ätit, läst, bara hängt och badat. Gillis upptäckte SUP på Ulvön (en sån där bräda som man står på och paddlar) och här i skärgården så hittade Paul sin gamla vindsurfingbräda och den har fungerat utmärkt för Gillis att paddla på. Han älskar det!

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul har badat nära honom hela tiden. 

Efter middagen igår så frågade Pauls kusin om vi ville komma upp på ett glas (de är närmsta grannen) så där hängde vi tills 23.00 igår. Barnen hade somnat i soffan till ljudet av oss vuxna prata. Paul bar Sally hem och hon pratade högt i sömnen om en film som vi inte riktigt förstod vad den handlade om.

Gillis går ju i sömnen och trots att han höll mig i handen på grusvägen ner i fem minuter så vaknade han inte. Det är så knäppt att det kan vara så. Idag ska det bli åskväder här ute men än så länge är det inga tecken för det. Vi ska göra läxor annars är det inga måsten alls.

Imorgon händer en rolig sak, Sheila och jag ska spela in vår podd! Vi kör igen efter 1 års uppehåll. Det känns otroligt kul. Om det är något speciellt som ni vill att vi ska ta upp så skriv :- )

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00