ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tacos i skärgården

/

Idag åkte vi ut till Pauls mammas lantställe. Vi hade som ambition att vara ute vid 15.00 (det tar en timma från stan), så jag skulle plocka upp barnen direkt efter skolan men såklart tog allting längre tid. Det skulle packas och fixas när vi väl var i bilen så hade det såklart blivit helg-köer ut från stan. Vi behövde två bilar denna helg så killarna skulle åka i Pauls bil. Dom var ute i skärgården före Sally och jag för vi skulle handla först. När klockan hade blivit 17.30 och vi hade storhandlat i Ösmo blev vi så trötta att vi köpte varsin glass som vi åt på parkeringsplatsen. Sockerbehovet var stort så en magnum blev perfekt. Vi rullade in strax efter klockan sex och då var alla så hungriga så vi gjorde tacos direkt.

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag var i mataffären och stod vid tacohyllan så funderade jag verkligen på hur många sådana här burkar jag har köpt i mitt liv. Till nästan varje tacosmiddag blir det en ny burk. Paul och jag har alltid en diskussion om hur länge en öppnad burk håller sig fräsch. Jag tror max 4-5 dagar och Paul tror flera veckor. Vem har rätt?

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag tror att sensommar-middagarna utomhus snart är räknade. Men jag välkomnar alltid hösten, jag älskar den årstiden.

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser min tacostallrik ut. Kycklingfärsen är begravd under.Vi äter antingen kycklingfärs eller vegofärs. Efter middagen så blev det kvällsbad, 21 grader i vattnet. Efter det har alla gjort olika saker, Gillis och jag har läst i hans skolbok, Sally har tittat på någon youtuber och Paul har grejat med något.

Men snart blir det serie med Paul. Vi har inte hunnit prata på evigheter känns det som. Så är ju inte fallet men det har varit så mycket under de senaste dagarna så vi har knappt kramas. När Sally och Gillis kom i onsdags så kände sig ena barnet orolig så hen fick ligga mellan oss i två nätter. Men ikväll har vi sikte på att se en film ihop. Om vi håller oss vakna… Fredagar är ju kända för att somna i soffan…

Kram.

35
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00