ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snart val!

/

Vi bilade hem igår. Sally sov och Gillis, jag och Paul lyssnade på en podd om Pyramiderna. Vi lämnade av barnen till deras pappa vid åtta på kvällen och sedan åkte vi och handlade och åt en sen middag hemma. Barnen messade mig innan de skulle sova, de hade fotat bilder på kläderna som de skulle ha på sig idag då det är första skoldagen. Gillis kände sig inte speciellt nervös över att börja trean, han var mest nyfiken på vilken svenskabok som han skulle få. Sally däremot var både peppad och nervös. Ettan är ju väldigt stort -Milstolpe i livet. Dessutom ska hon få en ny lärare.

Det ska bli spännande att prata med barnen i eftermiddag och höra hur det har gått.

Copyright 2022. All rights reserved.

Gos efter frukost innan vi bilade hem. Paul ser sur ut men det var han inte. 

Vi tittade på Partiledardebatten när vi kom hem. Jag har inte vetat vem jag ska rösta på riktigt vilket känns så konstigt för mig som är uppvuxen med politik. Jag har röstat på Moderaterna varvat med Centerpartiet genom åren.

Men i år har jag varit rätt osäker på alla partier. Men det börjar klarna. För min del så är integrationen och gängkriminalitet en viktig fråga för mig. Samt jobb och politik för småföretagare. Det kommer tydligen att bli väldigt jämt i år.

Rysare.

53
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00