ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Löwengrip Beauty

Löwengrips deodoranter

/

Visste ni att deodoranter har varit Löwengrips bästsäljare ända sedan jag grundade varumärket 2012? Många gillar dem för de härliga dofterna: för mig var det viktigt att hitta unika doftkombinationer för våra deodoranter. Count On Me – Deodorant doftar lotusblomma, Healthy Glow – Deodorant doftar honung och mysk, Sensitive – Deodorant doftar iris och sandelträ och min favorit Trust Me – Deodorant har en så somrig och fräsch doft av granatäpple och persika. Jag har alltid haft en stor passion för just doft och jag älskar att en så vardaglig sak som att applicera deodorant kan generera en sensorisk doftupplevelse. Det sätter verkligen pricken på i:et i min morgonrutin.

Utöver dofterna är Löwengrips deos så omtyckta eftersom de är effektiva antiperspiranter som motverkar svett och håller dig fräsch vad du än gör – även under varma sommardagar. Jag kan lita på att skyddar även när jag tränar, leker med barnen i värmen eller är utomlands. Dessutom har de återfuktande och mjukgörande formuleringar som passar den känsliga huden under armarna.
Just nu kostar dessa väldoftande deodoranter endast 104 kr! Passa på att beställa från Löwengrips stora Summer Sale med 25% på alla produkter. Det kan ni göra här. Rabatten appliceras automatiskt i kassan!

5

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00