ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tvättkaos

/

Som jag skrev i förra inlägget så började dagen med ett morgondopp. Ingen var uppe än så jag tog på mig badkläder och gick ner. Vid bryggan finns en sån där havstvål och jag älskar att tvätta mig i havet. När jag kom upp så var Marisol och Paul vakna så vi åt frukost.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag ställde upp telefonen och filmade – Livet som influenser. Det måste se lite roligt ut utifrån. Där springer jag och sätter på kameran, skyndar mig ner till stegen, tar upp tvålen och låtsas smörja in mig. Sedan får jag kliva upp på bryggan igen, torka av händerna på handduken och stänga av inspelningen. Efteråt badade jag dock som vanligt.

När vi var inne i stan så röntgade Paul sin armbåge och han får svar på tisdag. Vi åt en vegansk lunch på Maholo i Vasastan och sedan gick jag och spray-tanade mig. Paul hade ärenden i en kamerabutik så det passade perfekt. Det ösregnade när jag skulle ut från salongen. Jag fick bestämma vilken taktik jag skulle ha när jag gick mot bilen igen.

Paraply hade jag såklart men det stänkte upp vatten på benen. Först testade jag att gå fort för att tillbringa färre sekunder utomhus men då stänkte det mycket. Sedan insåg jag att gå långsamt med pyttesmå steg gick bättre = mindre stänk.

Copyright 2022. All rights reserved.

Väl hemma så var det dags att fortsätta med klädkaoset. Vi har inte haft en städerska under juli månad och vi reser mycket vilket gör att väskor ska packas ner och packas upp varje vecka. Sedan måste jag sortera vad som ska tvättas och vad som fortfarande är rent. Vi är ju knappt hemma heller så man har liksom ett dygn på sig varje gång att hinna med så mycket som möjligt innan vi ska iväg igen.

Paul har sina kläder i gästrummet i källaren och sköter sitt och barnen och jag har allt uppe så jag får greja för oss (plus alla handdukar och lakan). Dessutom är jag ju inget tvättproffs heller så jag har liksom ingen taktik för hur det ska gå så smidigt som möjligt. Jag vågar inte lägga för mycket i torktumlaren heller för att varje gång blir något plagg förstört och krymper så jag hänger upp allt och då blir tvättstugan och hela källaren full med tvätt.

Suck. Men såhär har alla så det är bara att göra. Det blev omelett till middag och en minimagnum till efterrätt. Jag ska fortsätta att fixa här hemma nu (just det, blommorna!) så att det känns mysigt.

Ha en fin kväll! Kram.

56
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00