ANNONS
Integritet på Tailsweep

48 timmar på Västkusten

/

Nu är jag tillbaka från Bovallsbubblan. Det blev intensiva 48 timmar med nya människor och mycket fest. Det är inte ofta som jag ”släpper loss” utan när jag är ute tittar jag alltid på klockan och försöker vara i säng vid midnatt för att inte dagen efter ska bli förstörd. Jag har alltid varit så. Men när jag var medbjuden av Marisol och hade feeling så tänkte jag, äh nu kör jag. I onsdags på kvällen så började racing-gänget (cirka 20 personer)  med en drink på en restaurang i Bovallstrand och efter det väntade en buss som tog oss till Smögen där vi skulle äta middag på Skäret.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det blev en lång stökig middag med hot shots (jag tog en) och en massa dansade till 02. Det blev efterfest och Marisol och jag gick och la oss klockan 04 på morgonen. Jag kan inte minnas när jag kom i säng så sent sist. Vi skulle bila hem till Stockholm på förmiddagen så det kändes sådär halvkul att kliva upp klockan 10.00. Men det gick bra.

Det blev frukost och alkoholblås (tog sista glaset vid tolv så jag hade 0,00). Jag älskar att köra så det gick toppen, vi lyssnade på sommarprat och p1. Det kanske låter konstigt men jag kan bli trött på musik ibland, Paul är likadan. Och när jag väl ska lyssna på musik så väljer jag ofta radio för att då slipper jag välja själv.

Copyright 2022. All rights reserved.

I bussen påväg mot Smögen, så vackert.

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul ringde i bilen när vi var på väg upp och frågade om inte Marisol också ville följa med till lantstället så istället för att lämna av Marisol i Vasastan så åkte vi direkt ut till Stockholms skärgård istället. Lantstället här är verkligen mitt happy place. Det blev middag, häng vid sjöstugan, sovmorgon och så tog jag ett morgonbad.

Copyright 2022. All rights reserved.

Idag åker vi in till stan igen. Paul har gjort illa sin armbåge och ska röntga den. Han har alltid en sådan otur, först den brutna axeln och sedan armbågen. Han trillade i trappan hemma för evigheter sedan och förs nu har armbågen svullnat upp till en tennisboll. Den är vätskefylld, vi får se vad dom säger. Imorgon ska vi förresten på bröllop! Det är våra vänner Daniel och Julia som gifter sig. Festen är på Fjäderholmarna vilket blir kul!

Vi hörs ikväll, nu blir uppdateringarna bättre. Kram

7

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00