ANNONS
Integritet på Tailsweep

Recept på en lycklig relation

/

Jag har knäckt förhållandekoden. Receptet på en bra relation. Och det är att låta sin man greja med det han grejar med, hur länge som helst. Hälften av männen som jag har varit tillsammans med har inte haft det behovet, dom vill mest umgås och behöver inget space. Men den andra halvan, har behovet att få greja. Jag förstod inte vikten av det förrän att jag träffade Paul. Innan så har jag bara blivit irriterad över att männen håller på med onödiga saker och att tiden bara rinner iväg. Jag har också blivit irriterad över för att jag inte förstår det som ska grejas med. Gör något vettigt istället, vi har tusen andra saker som är mer prio!

I en relation så var det mycket med hemmet, det skulle fyllas silikon i en glipa i köket (?), det var något i garaget som jag inte fattade och det skulle rensas i verktygslådan. I en annan relation så var bilen alltid ett projekt. Det var alltid olika kablar ihopkopplade och huven öppen. Han kunde stå där en lång stund varje dag, tiden flög.

C9E73084-2CA7-4961-918E-485F16952BB1

Med Paul så är det kameror och båten som gäller. Det är alltid något med hårdiskarna, filter till en lins och när det gäller båten vet jag faktiskt inte. De sista två gångerna som vi har varit här ute med båten så har han stått där som han gör på bilden i 2-3 timmar och grejat.

Det jag har insett är att det är hans egentid. Han förstår det nog inte själv att det är egentid, utan i männens värld är det något som behöver fixas med bara. När jag kom till insikt med det här så släppte irritationen helt, det är okej att ordna med köket den hundrade gången för att han mår bra där ute. Nästa gång är det jag som vill lämna barnen till honom så att jag får ta en långpromenad med sommarpratarna i hörlurarna. Egentid betyder helt enkelt olika saker.

Håller ni med?

57
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00