ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pippi och skärgården

/

Sedan vi hördes sist så har vi varit och sett Pippi På Cirkus. Jag hade missförstått det helt och trodde att showen hette ”Pippi” och så var den på Cirkus. Men själva showen hette ”Pippi på Cirkus” men spelades på Cirkus. För när vi kom in och hittade våra platser så var det inget pippihus som stod framför oss utan en cirkus.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det som var kul med showen var att det var mycket akrobatik och häftiga konster. Barnen skrek rätt ut ”Ramla inte!”. Men det trista var också just det – Att det var mycket akrobatik. Det spelades inte en enda pippi-låt och man kunde räkna meningarna Pippi pratade under hela showen. Tommy och Annika sa inget alls. Hade jag förstått innan  vi köpte biljetterna att showen skulle vara en cirkus så hade vi ju varit inställda på det men nu när vi längtade efter ”vanliga” pippi blev det lite utav en besvikelse. Ja ja, vi hade en rolig kväll ändå såklart.

Copyright 2022. All rights reserved.

Min Pippi på Cirkus-look. Jeans och skor från Twist & Tango, topp från Chiquelle och väska från Valextra. Jag tyckte att mina läppar såg så blåa ut på bilden och när jag tittade på mig själv i spegeln efteråt så var det precis så … Jag hade ätit blåbär i filen till mellis. Tur att jag upptäckte det för det kom fram flera utav mina följare och pratade under kvällen. Hade varit sådär halvkul att vara helt blå… :- )

Copyright 2022. All rights reserved.

Igår så åkte vi ut till Pauls mammas hus i skärgården. Det tar ungefär tre timmar från Lidingö och ut till henne men det är en vacker färd.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi stannade och tankade vid båtmacken och passade på att köpa fredagsgodis.

Copyright 2022. All rights reserved.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så åker jag ingenstans utan flytväst på mig själv nu. Hade jag inte haft något att flyta på inne i grottan i Italien så hade det varit en tuff situation när jag drabbades av panik. Det här med att ”jag kan ju simma” kan ju slänga sig i väggen. Vid panik eller chock så fungerar inte kroppen på samma sätt. Jag vet att många av er har tjatat på mig om det, ni har haft rätt. Tack.

Vi kom fram vid sju på kvällen och då hade Pauls mamma ordnat med en fantastisk middag. Kantarelltoast till förrätt, oxfilé med potatis till varmrätt och silivakaka med grädde och bär till efterrätt. Pauls bror med familj var också på plats och dom tre barnen och Gillis och Sally började leka efter tre minuter och sedan såg man inte röken utav dom förutom när vi skulle äta.

Copyright 2022. All rights reserved.

Något som är skönt med Pauls familj är att alla gillar att sova. Vid 10.00 hör man inte ett ljud från någon utan när klockan börjar närma sig halv elva så hör man skrammel i köket. Vi alla badade innan frukost, det var 19 grader i vattnet men det var inte alls så farligt.

Copyright 2022. All rights reserved.

Detta är sommar för mig i en flaska. Det finns inget bättre än att tvätta sig direkt i havet. Medelhavet och lyx i all ära, men detta blir jag betydligt lyckligare av. Skärgård, grumligt vatten, tång, låg temperatur = Lyckorus. Hur konstigt är inte det egentligen?

Vi hörs senare!

Kram.

15

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00