ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tiramisu i Capri

/

Jag vill börja med att tacka alla er för ert fina stöd. Jag var så rädd att många skulle säga ”skyll dig själv”. Men vi litade verkligen på guiden, det var ett seriöst bolag som vi hade bokat med. Att han skulle ta med oss till ett ställe som var farligt hade vi ingen aning om. Det känns bättre för mig nu, Paul ”tvingade” ner mig i havet för att dopp runt stegen igår. Han sa att det vore så tråkigt om jag inte ville bada mer. Jag har ju precis börjat uppskatta det på riktigt. Det gick bra men från beachklubben såg man in till en annan grotta och det gjorde mig illamående så resten av tiden låg jag och läste, jag flyttade på solstolen så att jag inte såg grotthålet. Det kommer att kännas bättre att bada i Stockholms skärgård.

Copyright 2022. All rights reserved.

Igår var sista kvällen ute, det blev pasta…

.. Och en god tiramisu. När jag var ett barn, kanske runt 10 år. Så sa min pappa att jag aldrig får glömma bort ordet ”tiramisu”. Han sa att när jag är vuxen så kommer han att fråga vilket ord det var som jag inte fick glömma bort. När jag blev vuxen så ställe han den frågan och jag mindes. Varför han valde ordet tiramisu har jag ingen aning om, det var mer som en lek. Men det roliga är att jag har gjort samma sak till Gillis och Sally. Vi får se om dom minns senare i livet :- )

Efter middagen så tog vi en drink med ett svenskt par som kom fram och pratade med oss kvällen innan, hon följde mig på instagram. Dom var supertrevliga så jag föreslog att vi kunde ses efter middagen. Jag är inte den som direkt bjuder in okända människor till att träffas (Paul är en sån person). Men jag tänkte att jag testar (Paul fick en chock). Men det blev väldigt trevligt. Jag tror att det kan vara bra för mig att släppa garden ibland.

Jag är en väldigt snäll person men möter man mig ute kan jag nog verka lite reserverad. Men Paul säger att det är inte så konstigt när man har varit offentlig hela sitt vuxna liv.

Paul Sundvik

Jag kan inte så mycket om Capri eftersom det var mitt första besök men jag tänkte ändå samla mina Do’s och Dont’s i ett inlägg när jag är hemma. Jag har en hel del tips att dela med mig av.

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul och jag kom tidigt till flygplatsen så att vi kunde äta lunch (jag vill alltid vara i tid, helst ganska mycket innan). Vi beställde varsin pizza och när vi var klara så insåg vi att vi lika gärna kan dela på pizzan i framtiden. Jag är alltid mest sugen på kanterna och Paul på insidan. Jag skulle kunna leva på gott bröd och smör livet ut.

Nu flyger vi strax hem. Sally ringde nyss, hon hade varit och köpt örhängen för sina egna pengar (hon får 35 kronor i veckan). Jag sa att hon inte får byta förens den sista september men hon sa att visste om det men att hon ville få titta på dom och längta. Gulligt.

Imorgon kommer dom till oss igen! Jag har bokat Pippi på Cirkus på torsdag, det blir en kul överraskning.

Kram.

37

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00