ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bästa dagen på länge

/

Mitt inlägg kommer sent idag av en bra anledning, jag har nämligen haft delar av min familj på besök hela dagen. Vid klockan två kom mamma, min styvpappa, lillasyster Julia och hennes pojkvän Hugo över. Vi fikade i timmar och vid sex gick mamma och Christopher men jag frågade Julia och Hugo om inte dom ville stanna kvar så vi köpte hämtpizza. Dom gick nyss så vi umgicks länge, så mysigt.

Jag har haft en krånglig relation till min familj genom åren men jag tror att vi äntligen har landat i något stabilt bra som kommer att hålla. Jag umgås idag med både pappa, mamma, styvpappa och fyra syskon. Livet känns rikare. Dessutom börjar jag förstå hur viktigt det är med en bra relation till sina syskon, man delar så himla mycket.

Utöver det här så jag har fått upp kontakten med två kusiner, en jämnårig på mammas sida och en annan kvinna på pappas sida som är tio är äldre än jag. Vi umgicks mycket när jag var liten men så har vi tappat kontakten genom åren. Båda har barn idag och vi hörs nu vilket känns väldigt kul. Jag som alltid har känt mig rätt ensam, men tänk att det faktiskt finns ett väldigt stort gäng fina människor.

Åh. Det är bara tack vare Paul att alla relationer togs upp igen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har ingen mer bild att bjuda på idag än den jag tog innan jag skulle träningssimma på förmiddagen. Solen kom fram, vattnet var 27 grader och jag var glad över dagens planer.

Ikväll går jag lägger mig extra tacksam.

Kram.

34
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00