ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ängeln på axeln vann

/

Jag klarade att hålla masken igår, inga spydiga kommentarer efter att Paul hade suttit i telefon hela dagen när vi andra ville komma ut med båten. Som någon av er sa ”Det är ju inte hans fel att kundtjänsten tar tid”. Mmm så var det ju. Till och med när det började ösregna när vi väl ute så att vi fick åka tillbaka igen – Då sa jag inget alls. Utan bara ”Äsch vi kan väl ta en pizzeria istället”. Så vi åkte hem igen.

Vi hann vara ute i 40 minuter innan molnen blev mörkare och mörkare. Vi har alltid regnkläder med oss men vi kände att det inte skulle bli så roligt.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åkte till vår favoritpizzeria på Lidingö, tänker inte avslöja vilken för den är liten och lugn och liksom bortglömd :- ) Efter att vi hade ätit så åkte vi hem, bytte om till myskläder och såg på en ny Star Wars-serie som heter Obi wan kenobi. Jag behöver verkligen anstränga mig för att få ihop släktträdet någorlunda men när jag tror att jag har kommit på vem som är vem så inser jag att allt blev ju fel.

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag vaknade imorse hade Sally förberett en present till mig. Det var en oerhörd fin liten lapp som jag fick. Jag blir alltid lika rörd. Jag har funderat på om inte jag också borde göra små kärlekslappar till barnen ibland, lägga på nattduksbordet när dom vaknar. Eller ett större papper i gympapåsen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Igår när jag var uttråkad och hängde hemma i värme så GLÖMDE jag att vi hade en pool. Någon av er skrev ”Men varför badade ni inte bara?”. Varken jag eller barnen kom liksom på det. Så himla konstigt. Men idag så. Paul skulle hem och fixa i hans evighetsprojekt så barnen och jag hoppade i. Vi lekte och så simmade jag i 45 minuter. Vår trädgårdsmästare var hos oss samtidigt så jag hann ser hur fint allt blev under tiden. Tydligen kryllar det så mycket av oregano att jag ska sälja till pizzeriorna. Jag får googla oregano-recept och gå loss. Vi har också hur mycket smultron som helst så barnen plockade på sig.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det började regna på eftermiddagen så då bestämde jag mig för att Sally och jag skulle rensa i hennes rum. Hon har SÅ mycket pyssel i alla lådor. Jag brukar köpa på mig så fort jag ser något kul eftersom hon älskar det och jag vill hålla kreativiteten uppe. Mitt senaste fynd var textilpennor så att hon kan rita på kläder.

Hon har en ljusgul jeansjacka som hon ska experimentera med. Oftast är det limpistolen som går varm hemma och jag har hittat en massa fina limstift.

Det tog 1,5 timma att gå igenom hennes rum. Pysslet, leksaker och kläder. Allt som inte skulle vara kvar fick rensas bort. Kläderna ska vi ge bort och även de leksaker som är fina. Nu har hon bättre översikt över klistermärken och piprensare och sånt. Min mamma köpte en sån där liten vävgrej som man kan göra mini-mattor med och den hittade vi under en massa papper så i helgen ska vi väva!

Sally ville slänga sin älskade Skrollan-docka men jag gömde den faktiskt i en låda, den ska hon ju spara såklart.

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu ligger allt i lådor! Skönt. Barnen har fått bestämma middag ikväll (Paul är fortfarande borta) och det blir chicken Nuggets (frysta), barbecuesås och kroketter (potatisbollar). Jag väger upp middagen med en buffé av grönsaker till dom.

Ha en fin kväll, kram.

45

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00