ANNONS
Integritet på Tailsweep

Resan ställdes in

/

Det blev ingen Höga Kusten för oss, arrangörerna meddelade oss igår kväll att det ska vara regn hela veckan och att det är bättre om vi kommer en annan gång. Vi ska ju vara ute hela tiden så det blir inte så kul. Jag hade packat ner skalkläder och regnjacka till alla men dom har nog rätt i att vi borde välja en annan vecka. Så nu blir det så.

Barnen blev lite besvikna när jag ringde och berättade det men äsch, det kommer ett nytt tillfälle. Jag hämtade upp barnen hos deras pappa vid 13.00 0ch sedan åkte vi och handlade. Barnen brukar vilja hänga på och välja veckans frukost. Sally pratade hela vägen tillbaka till Lidingö hur mycket hon tycker om en speciell turkisk juice. ”Jaha” svarade jag, ”Då får vi leta efter den, spännande”. Men som jag letade,  i varenda hylla men det fanns inget som stod turkisk juice på. Tillslut gick jag till en person i personalen och bad om hjälp.

Under tiden ropade Sally på mig att hon hade hittat den… Men det stod ju inte Turkisk juice utan… Tropisk juice. Himla kul.

Copyright 2022. All rights reserved.

Här är den turkiska juicen 

Vi åkte förbi skräddaren också och kortade ner axelbanden på två klänningar. Väl hemma så var alla peppade på en båtresa men Paul som skuggas av otur i livet gällande teknik hade såklart något fel på något så nu har han suttit i kundtjänst i 2,5 timma. Och nu är klockan halv fem. En del av mig är supersur för att han har ”förstört” en fin dag, det är 28 grader och sol. Han kunde väl ha ringt kundtjänst om hans dator imorgon. Men en annan sida tycker att det är skönt att bara vara hemma i soffan. Känner jag mig själv rätt så kommer det komma en spydig kommentar när han är klar ”Jaha, nu har hela dagen passerat, kul Paul”. Men jag ska kämpa emot att säga någonting. Jag får ju ändå inte tillbaka tiden.

Min ängel på axeln säger ”Isabella, fråga hur det gick med datorn och sedan föreslå middag på något trevlig ställe. Kvällen är ung.”

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär har Sally legat en timma och kikat på Margaux och Arnold. Hur kan barn vilja ligga på det där sättet?

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag testade men det var fruktansvärt :- )

Nu hoppas jag att ängeln på axeln vinner. Hörs senare, kram!

50

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00