ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett litet prank…

/

Jag måste ändå säga att middagen igår blev lyckad. Jag vet inte om jag direkt gjorde den mest klassiska kombinationen av förrätt och varmrätt. Jag tog bara det som jag kan göra och som är gott. Till förrätt blev det bröd med smetana, löjrom och rödlök. Eftersom vi skulle hänga lite i köket innan så valde jag att skära upp brödet så att man kunde snacksa på dom istället för att sitta vid bordet. Dock gjorde jag ett fel, jag rostade brödet och tog smör på men jag skulle ju såklart stekt brödbitarna istället.

Jag kom på det efteråt. Ja ja.

Copyright 2022. All rights reserved.

Till varmrätt gjorde jag den enda rätten som jag faktiskt väldigt bra på om jag får säga det själv.. Och det är pizza med väldigt tunn botten!

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag köper alltid Santa Marias egna tunna pizzabottnar (ser precis ut som ett mjukt tacobröd och ligger i samma hylla). Jag brer på tomatsås, buffalo-mozzarella, rödlök och tryffelsalami och kör in i ugnen. När dom är klara så lägger jag på parmaskinka (ja vi gillar att mixa tryffelsalami med parma), ruccola, pinjenötter och tomat. Jag brukar ringla över olivolja också. Så gott.

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär såg jag ut förresten, jag fick ta en bild på mig själv i Sallys rum för att Paul tog min spegel till hans hus. Topp från Chiquelle och kjol från Jill Sander. Jag vet förresten inte om ni såg det på instagram igår men jag lurade båda mina följare och Paul med en rolig sak. Kendell Jenner skar nämligen upp gurka på ett konstigt sätt för ett tag sedan och det blev en viral succé. Jag tänkte att jag skulle göra samma sak…

Så jag spelade in klipp till insta där jag berättade att jag precis skulle göra en sallad innan gästerna kom. Jag höll fingrarna som på bilden när jag skar och sa att jag ”tyvärr inte är så van att skära”. Det STRÖMMADE in reaktioner. Alla var väldigt gulliga och ville berätta för mig att man inte ”behöver hålla emot på själva skivorna utan det är bättre att hålla på gurkan istället”. Sedan berättade jag såklart att jag bara skojade och att jag hade blivit inspirerad av Kendall Jenner. Men… Det roliga är att poängen med hela grejen var att lura Paul.

När han kom hem så stod jag där gjorde min fejksallad och jag visste att han skulle gå till kranen för att dricka vatten (det har han gjort varje dag i två års tid). Efter ett tag så hör jag honom säga att ”det där är det sjukaste jag har sett” Han blev jätteupprörd och började att säga ”Du kan inte stoppa in i diskmaskinen (hallå, elakt!) och inte ens skära gurka. Vill du gå en kurs med mig eller?”

. Men då så visade jag honom kameran. He he. Det blev väldigt lyckat!

Nu ska vi äta indiskt. Kram!

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00