ANNONS
Integritet på Tailsweep

Märkligt blåmärke

/

Jag älskar Paul men att slutföra saker är inte hans starka sida. Han har pratat om att sälja sitt hus eller hyra ut det i två år utan att det har hänt något. I början var jag super-engagerad, ordnade med besök av olika mäklare som var där, hjälpte till att rodda med uthyrning etc. Men sedan fick han kalla fötter och undvek allt. Jag tror att han ville sälja först men sen så kom räntehöjningen och chansen att han skulle få det pris han vill ha var lågt. Därför är planen återigen att hyra ut.

Nu är jag på honom med Airbnb och huset ligger äntligen uppe (här) och vi plockar bort dom sista personliga sakerna från huset:

Copyright 2022. All rights reserved.

Hans leksaker. När vi dejtade och han visade mig detta blev jag lite nojig över att Paul var en knäpp människa men så var ju inte fallet. Jag tror att han tror att allt ska stå framme hemma hos mig nu men jag vill helst förvara allt i en kartong i källaren. För mig ser allt ut som en låda på blocket med barnleksaker för ”100 kr”. Men jag måste såklart respektera hans prylar så vi får hitta en utrymme…

Paul Sundvik

Lunchpaus på sushin bredvid. 5 lax och 5 avokado.

Paul Sundvik

Gåshaga är verkligen ett vackert område på Lidingö, jag skulle kunna bo här om det inte vore för barnen. Från mig är det gångavstånd till skolan och alla vänner bor i princip grannar. Jag vill att barnen ska få ha det så, därför går det före. Dessutom är det närmare stan och jag går ner till centrum på typ fem minuter. Också väldigt bekvämt.

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag satt i bilen på vägen hem så så jag detta på mitt lår. För några dagar sedan kom det ett annat högre upp på låret på andra sidan. Jag har inte slagit i och får sällan blåmärken. Jag googlade på kvällen och läste att har man ätit mycket Alvedon de senaste dagarna får man lätt blåmärken, det har jag (mensvärk). Men jag läste också blodcancer. När man googlar symptom leder i och för sig allt till cancer. Jag får vara mer uppmärksam och kommer det en gång till får jag gå till läkaren. Har någon av er haft såhär?

Copyright 2022. All rights reserved.

Imorse när vi vaknade åkte Paul tillbaka till sitt hus för att paketera in skulpturer och jag tog 1,5 timmas promenad med Per Lernströms sommarprat i öronen. Efter det har jag handlat. Pauls mamma brukar ha söndagsmiddagar hos sig men nu frågade jag om inte dom ville komma hem till oss istället. Hon har gjort så fint under alla söndagar i två års tid så det är det minsta jag kan göra. Jag har köpt säkra kort, löjroms-toast och champagne till förrätt fungerar alltid. Huvudrätten är svårare.. Önska mig lycka till! Vi hörs imorgon!

Kram.

93
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00