En fredag på båten

Jag var hos min frisör Emelie igår, jag har badat en del under Grekland-resan och håret hade blivit lite gult så vi fick rätta till det. Emelie säger att bada i havet är inget problem men ALDRIG poolen. Likaså att är man utomlands mycket och duschar så kan man ofta få beläggningar så man ska alltid ha ett detoxschampoo med sig.

Vi toppade mitt hår, jag ville egentligen inte men Emelie tyckte det. Sist jag hade såhär långt hår så var jag tonåring. Det var innan jag hade upptäckt att man kunde färga håret. Det var blont, långt och tjockt. Sedan färgade jag det brunt och efter det har det varit en lång resa tillbaka… Jag måste även lägga till amning och stress. Jag har klurat på vad jag har gjort med håret för att få det friskt och jag har kommit fram till att jag i princip inte gör någonting. Förr i tiden var det professionell föning i varje dag (i flera års tid) plus alla tusen produkter som varit i håret jämt. Sedan jag slutade med make up artist för 2,5 år sedan har jag i princip inte gjort så mycket med håret.

Vissa dagar går jag och fönar på salonger och sminkas till olika uppdrag när det är något speciellt. Men majoriteten av tiden så tvättar jag håret två dagar i veckan, somnar med håret blött för att jag är så kvällstrött och prioriterar hellre läsning. På morgonen brukar jag börja till topparna med en plattång. Den stora skillnaden är också att jag inte heller har blekt håret på 2,5 år. Vi färgar bara.

Att inte göra någonting har varit mitt vinnande koncept. Hårprodukterna som jag använder är främst Löwengrip, jag använder det på barnens hår också, Sally har så tjockt och långt så jag vill inte använda ICA-schampoo på henne, det är en så stor skillnad.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag skippade min rutt på stan och så åkte vi ut med båten tidigare. Alltid när vi åker förbi en jättebåt så vinkar jag till alla som står utomhus och blickar ut. Det som händer är att majoriteten av dom som står där och kikar vinkar tillbaka, det är alltid lite maffigt eftersom det är så många människor.

Jag älskar att tillbringa all vaken tid med Paul. När vi säger hejdå vid dörren så ringer vi upp varandra i bilen igen, så har det nästan varje dag i två år. Jag tror att vi båda två väntar på att den starka vill-inte-vara-ifrån-känslan ska försvinna men den är kvar varje dag.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi hämtade upp Joakim och Veronica och sedan åkte vi till favoritstället Holmen, vi har egentligen haft som mål att besöka nya ställen under sommaren men Holmen är så smidigt. Det ligger 45 minuter från Lidingö och vägen dit är jättemysig.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag åt lax med dillstuvad potatis. SÅ gott.

Tröja Röhnisch, jeans Twist & Tango, skor Flattered, och väska från Ralph Lauren.

Nära ögat…

Copyright 2022. All rights reserved.

Det är alltid så kallt när man ska hem på kvällen så jag tar med mig vinterjackan och har proppat båten med tjocka filtar till gästerna. Vi midnatt var vi tillbaka på Lidingö och ändå var det ljust.

Nu ska jag skriva en text om hotellet och Rhodos!

Hörs snart, kram.